Onlara da Tahliye İstiyoruz!

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve 2 Kardeşimiz İçin de Tahliye İstiyoruz!

6 Furkan gönüllüsünün tahliyesine sevinirken bir yandan da haksız tutuklulukları devam eden Alparslan Kuytul Hocaefendi ve 2 Furkan gönüllüsü için de tahliye istiyoruz.

Aile ve Sevenleri Mağdur

9 aydır tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin, İzmir Ödemiş T Tipi Cezaevi’nde 9 aydır haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Ali Alagöz ve Adana Kürkçüler Cezaevi’nde 12 Mayıs’tan itibaren tutukluluğu devam eden Veysel Dörtgöz’ün aile ve sevenlerinin mağduriyetleri devam ediyor.

Bolu F Tipi cezaevinde tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’de 5 evladı ve yanından hiç ayırmadığı annesinden 9 aydır uzakta;

2 çocuk babası olan ve Adana’da ikamet eden Ali Alagöz İzmir’de tutuklu bulunması sebebiyle ailesiyle yeteri kadar görüşemiyor.

İzmir Ödemiş T Tipi Cezaevi’nde 9 aydır haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Ali Alagöz ve iki evladı;

4 çocuk babası Veysel Dörtgöz’ün ise tutukluk sürecinde 5. çocuğu dünyaya geldi. Ancak yeni doğan bebekleri babasını görmeden büyümek zorunda bırakılıyor.

 Adana Kürkçüler Cezaevi’nde 5 buçuk aydır haksız bir şekilde tutuklu bulunan Veysel Dörtgöz ve ailesi;

Veysel Dörtgöz’ün, haksız tutukluluğu sebebiyle henüz göremediği yeni doğan bebeği;

 

Adalet ve Özgürlük çağrısı

Tutukluluğu devam eden Alparslan Kuytul Hocaefendi ve diğer kardeşlerimiz de aynı davadan yargılanmakta hatta aynı koğuşta kalmalarına rağmen tahliye edilmediler.

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfının tertemiz olduğunu ispatlayan tüm belgelere rağmen bu kişilerin hala Cezaevi’nde tutulmasına anlam veremiyor biran evvel adaletin tecelli etmesini ve suçsuz kişilerin serbest bırakılmasını umuyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here