Muharrem Ayı Münasebetiyle Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Sevenleri Sohbet Programında Buluştu

0
8 aydır zulmen hapsedilen Alparslan Kuytul Hocaefendi‘nin talebe ve sevenleri Muharrem ayı dolayısıyla bir araya geldi. Büyük bir coşku ve muhabbet atmosferi içerisinde geçen programa ise ilgi büyüktü.

228 gündür haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi‘nin talebe ve sevenleri birlikteliklerini arttırarak yollarına devam ediyorlar.

Bu kez ise Adana’nın Yüreğir ilçesinde ikamet eden hanımlar, Muharrem ayı münasebetiyle sohbet programında buluştular. Programa Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin eşi Semra Kuytul Hocahanım’ın da teşrif ettiği görüldü.

Yüreğirli hanımların özel ilgi gösterdiği buluşmaya Semra Kuytul Hocahanım konuşmacı olarak katıldı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin son durumu hakkında yöneltilen sorulara cevap verdi.

Ezgi ve ilahiler ile zenginleştirilmiş programda Alparslan Kuytul Hocaefendi ve diğer tüm mazlumların kurtuluşu için dualar edildi.

Katılımcılar tarafından maneviyat ve muhabbetin teneffüs edildiği bu birliktelik “Adalet ve Özgürlük” çağrılarının ardından sona erdi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here