30 Ocak Operasyonu Büyük Bir Kumpastı; Hiç Yaşanmamalıydı!

0


Alparslan Kuytul Hocaefendi, 8 Kasım günü terör mahkemesinden, 22-23-24 ocak tarihlerinde ise Furkan Vakfı dosyasından ilk celsede tahliye edildi.

Bilindiği üzere 30 ocak operasyon günü muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ve Furkan gönüllülerinin evlerine terör yuvalarının evlerine girilir gibi baskın yapılmış, tetikçi ve yandaş medyanın eliyle de tüm Türkiye’ye aleyhimizde algı operasyonu yapılmıştı.


Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında ilk iddianame 5 buçuk ay sonra hazırlanmış ve dosyanın ilk kısmından da 8 buçuk ay sonra mahkemeye çıkarılmıştı.
Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin her iki dosyadan da tahliye alması şunu bir kez daha göstermiştir ki; muhterem Hocamız mahkemeye ilk aylarda da çıkarılmış olsaydı sevdiklerine, ailesine ve kendisine bu kadar zulüm edilmemiş olacaktı.


Tutukluluk surecinin bu kadar uzatılması Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin, bazı karanlık güçler tarafından cezalandırılmak istendiğini ispatlamıştır.
Her iki dosyadan da ilk celsede tahliye haberinin çıkması bu gün bir kez daha göstermiştir ki; 30 Ocak operasyonu büyük bir kumpastı ve hiç yaşanmamalıyd
ı.


1 yıl boyunca Alpaslan Kuytul Hocaefendi’nin haksız yere tecrit altında tutularak tutukluluğunun uzatılmasını şiddetle kınıyoruz. Unutmayalım ki geç gelen adalet adalet değildir!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here