Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Kapalı Görüşten mesajı: “BU DOSYA SUÇ DOSYASI DEĞİL SUS DOSYASI!”

0

Hakkındaki suçlamalar ile ilgili hiçbir delil bulunmamasına rağmen temizliği ve suçsuzluğu resmi belgelerle ispatlanmasına rağmen 341 gündür tutukluluğu devam eden Alparslan Kuytul Hocaefendi cezaevinden mahkeme dosyası hakkında önemli bir tespitte bulundu.


Tüm Türkiye Hatta dünya genelinde tutuklanmasının sebebi doğruları korkusuzca söylemek olduğu bilinen Alparslan Kuytul Hocaefendi 22 ocak Mahkeme dosyası hakkında “BU DOSYA SUÇ DOSYASI DEĞİL SUS DOSYASI!” diyerek içerisinde tutarlı bir dayanağı olan bir suçlama bulunmadığını bu açılan mahkemelerin kendisinin susturulmak için açıldığını ifade eden bu sözleri söyledi

22 Ocak mahkemesine sayılı günler kala Bolu F Tipi Cezaevi tarihi anlara şahitlik yapmaya devam ediyor.

Alparslan Kuytul Hocefendi’ye selamlarını iletmek, Semra Kuytul Hocahanım’a ve ailesine desteklerini sunmak için Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden onlarca ziyaretçi olumsuz hava şartlarına rağmen bu hafta da Bolu Cezaevinin önünde toplandı.

Bu hafta Hatay, İskenderun, Kırıkhan, Dörtyol. Osmaniye, Konya, Ankara ve Adana’dan gelen ziyaretçiler Bolu F Tipi cezaevi önünde canlı yayın gerçekleştirdi. Canlı yayında Alparslan Hocaefendi’ye yapılan zulme tepki gösteren ziyaretçiler, özgürlük çağrılarını yinelediler.



CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here