HOCAMIZI YALNIZ BIRAKMIYORUZ!

1

174 Gündür Cezaevinde Sevenlerinden Ayrı Olan Alparslan Kuytul Hocaefendi ile

Aynı Saatte 2. Çay İçme Etkinliği

174 gündür sevenlerinden ayrı, Bolu F tipi Cezaevinde tecrit altında tutulan Alparslan Kuytul Hocaefendi için gerçekleştirilen çay içme etkinliği tüm Türkiye de büyük yankı uyandırdı.

Eline çayını, kahvesini alan tüm sevenleri sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak #GönüllerBirOlsun etiketini Türkiye gündemine taşıdılar. Ayrıca etkinliğe sadece Türkiye’den değil Almanya, Danimarka, Azerbaycan gibi çeşitli ülkelerden de katilim sağlandı.

Son dönemlerde yapılan zulümlere ve haksızlıklara karsı Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yanında olan halkımız, içilen her bir yudum cay ve kahveyle  desteğini ifade ederek, bu hafta da Semra Kuytul Hocahanımın Bolu ziyareti sonrası atmış olduğu tweetler sonrası etkinliği devam ettirdi.

Geçen hafta yapılan benzeri etkinlikte, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin toplu yapılan çay etkinliğinden haberi olmamış ve sadece Semra Kuytul Hocahanım ile içeceğini düşünmüştür. Ancak, Semra Kuytul Hocahanım bu hafta yapmış olduğu görüşmede tüm sevenlerinin saat 10.00 da ona eşlik ettiğini ve böylece muhabbetlerini ifade ettiklerini söylemiştir. Sevenlerinin bu güzel etkinliği üzerine Alparslan Kuytul Hocaefendi bu hafta da hep beraber saat 10.00 da çay veya kahve içeceğini iletmiştir.

İşte Semra Kuytul Hocahanım’ın atmış olduğu tweetler:

 

 

Alparslan Kuytul Hocaefendi İle Aynı Saatte 2. Çay İçme Etkinliğinden Görüntüler:

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here