Yargısız İnfazın 7. Ayında Semra Kuytul Hocahanım Yine Bolu Ziyaretinde

0

Semra Kuytul Hocahanım, aylardır tecrit zulmüne maruz kalan Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi 25. Kez ziyaret etti. Bu hafta kalabalık bir grupta cezaevi önüne Hocahanım’a destek olmak için gittiler.

5 çocuk annesi Semra Kuytul Hocahanım bu salı 25. Kez Adana’dan Bolu’ya saatler süren uzun yolculuk sonrası Alparslan Kuytul Hocaefendi ile kalın camlar ardında kapalı görüş gerçekleştirdi.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Bolu’ ya, yaklaşık 7 aydır tecrit işkencesine maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi ile 1 saatlik kapalı görüş hakkı için giden Semra Kuytul, “Kıymetli eşimin yalnızlığını bir nebze alma adına her hafta geldiğim Bolu’dan tüm dostlara selamlar” diyerek haksız bir şekilde 173 gündür bir koğuşta tek başına bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yalnızlığına dikkat çekti.

Haber bekleyenleri yine unutmadı

Her salı olduğu gibi bu salı da Alparslan Kuytul Hocaefendi’den haber bekleyen talebe ve sevenlerini sosyal medya üzerinden bilgilendiren Semra Kuytul Hocahanım’ın yaptığı paylaşımların tamamı şu şekilde;

Talebe ve Sevenlerinden Destek

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri’nin Hocaefendi ile görüşme imkanları olmasa dahi cezaevi duvarlarını görmek, Hocaefendi ile aynı atmosferi paylaşmak ve selamlarını iletebilmek adına Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden Bolu F tipi cezaevi önüne geldikleri görülüyor.

Bugün ise kalabalık bir grubun cezaevine geldiği ve Semra Kuytul hocahanıma destek mesajlarını ilettikleri ve çiçek takdim ettikleri görüldü.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here