0

 

Bugün 20 Ocak 2023 Cuma. Kamuoyunun da takip ettiği üzere, aylardır tutuklu bulunan ülkemizin kıymetli alimi Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi ve 9 kardeşimiz hakkında “Örgüt kurma ve yönetme” iddiasıyla açılan mahkemenin 3.duruşması az önce sonuçlanmıştır. 8. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen bu duruşmada Hocamız hakkında 31.03.2023 tarihine erteleme kararı verildi. Emrah Taş, Erdal Ergül, Rıdvan Biçen, Abdullah Akdağ, Ufuk Bülez  kardeşimiz Allah’a hamd olsun tahliye edilmiştir. Erol Ardıç, Yusuf Tapan, Rıdvan Taş,  Haydar Akoreler kardeşimiz hakkında ise tutukluluğun devamı kararı verilmiştir ve mahkeme 31.03.2023 tarihine ertelenmiştir. Haksız, hukuksuz ve talimatlı kararı şiddetle kınıyoruz! Bu dosyanın suç dosyası değil sus dosyası olduğu tüm Türkiye’nin bildiği bir gerçek haline gelmiştir! Verilen bu kararla hukuk katledilip talimatlar esas alınmıştır! Zulüm sistemine, talimatlı kararlara, siyasi mahkemelere ve keyfi uygulamalara lanet olsun!

 

Buradan ilan ediyoruz: Kurulan kumpasa hocamızı ve kardeşlerimizi kurban vermeyeceğiz! Bu olayın hukuki takipçisi olacak ve meşru yollarla adalet arayışımızı sürdüreceğiz!

 

Kıymetli Kardeşlerim!

 

Bugün hukukun günü olabilirdi!

Bugün talimatin değil, adaletin günü olabilirdi!

Bugün siyasetin değil, hakkaniyetin günü olabilirdi!

Ama bugün yine hukukun yerle yeksan edildiği, talimatin esas alındığı bir gün oldu!

 

Hiçbir somut delile dayanmayan iddialar sebebiyle Hocamızın ve kardeşlerimizin tutukluluğu devam etmekte ve zulmün süresi uzatılmaktadır.

Ey ellerindeki gücü sopa gibi kullananlar! Ülkemizde hukuku tamamen kaldırıyor, talimatlı mahkemelerle zulüm üstüne zulüm ekliyorsunuz! Verdiğiniz haksız kararlarla büyük vebal altına giriyorsunuz!

Ey talimatlara göre hüküm veren hakimler! Verdiğiniz kararlarla ülkemizde hukuku ayaklar altına alıyor ve hukukun katledilmesinde rol alarak kanunları hiçe sayıyorsunuz!

 

Bu mahkemede adalet yok, talimat ve ayrımcılık var. Bu mahkemede adalet yok, siyaset var.

 

Allah Azze ve Celle Fetih Suresi 4. Ayette buyuruyor ki: “O, inananların imanlarını kat kat artırmaları için kalplerine huzur ve güven indirendir. Göklerin ve yerin orduları Allah’ındır.” Allah Azze ve Celle’den niyazımız, ülkemizde kurulmaya çalışılan diktatör düzenlerin yerine İslam’ın adaletinin hâkim olması ve olumsuz gibi gördüğümüz olaylardan fethi mübinler ihsan etmesi; zulümle daralan kalplerimize huzur ve güven indirmesidir.

 

Kıymetli kardeşlerim!

Bu hukuksuzluklar bir gün sona erecek, herkes yaptığının bedelini ödeyecek. Mahkeme-i Kübra’da ise Allah Azze ve Celle aramızda en adil kararı verecektir! Yıllardır bizi mahkemelerle, kumpaslarla, tehditlerle yıldırmaya çalışanların gözüne uyku girmesin! Bizler, zindanla sarayı bir gören cesur alim Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebeleriyiz. Bizim bu yapılanlarla ancak ve ancak mücadelemiz perçinlenir. Bizler, Allah yolunda başımıza gelenler için şükrediyoruz. Hocamızla ve tevhidi mücadelemizle şeref duyuyoruz. Bizler şuna iman ediyoruz ki, Allah’ın arkasında olduğu bir topluluk asla kaybetmez! Zalimler ise her devirde her daim kayıptadır!

Ey zalimler ve hainler! Siz zilletin bataklığındasınız! Masum insanların hayatlarından, ailelerinden çaldığınız her saniye, aldığınız her ah akıttığınız her göz yaşı size günah olarak yeter.

 

Değerli Katılımcılar

Furkan hareketi mensupları olarak; Hocamıza, Hareketimize ve tüm mazlumlara yapılan zulümlerin son bulması için meşru eylemler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Haklı olduğumuz davada mücadele ederken tehditlerden korkmayacağız, başımıza gelen sıkıntılara sabredeceğimizi ve sesimizi tüm Türkiye’nin vicdanına duyurana kadar vazifemizden ayrılmayacağımızı bir kez daha bildiriyoruz. Furkan hareketi mensupları olarak kardeşliğin gereğini yerine getirecek, aslan Hocamızı ve yiğit kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız.

 

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Hareketiyle uğraşan derin güçler bilsinler ki: Bizler haklı olduğumuz dava için mücadele etmekten çekinmeyecek, korkmayacak ve yılmayacağız!

Hocamız ve kardeşlerimiz için adalet gelene kadar mücadele edeceğiz!

Hocamız ve kardeşlerimiz ailelerine kavuşana kadar durmayacağız!

Hocamız ve kardeşlerimiz özgür kalana kadar hiçbir şekilde geri adım atmayacağız!

Hocamız ve kardeşlerimize yapılan zulüm son bulana kadar, adalet gelene kadar, hak yerini bulana kadar susmayacağız!

İfade özgürlüğünün, adaletin, hukukun ve yargının esaretten kurtulması için mücadele edeceğiz!

 

Kıymetli hocamızın ve kardeşlerimizin bir an önce özgürlüklerine kavuşmasını Rabbimizden niyaz ediyor, katılımınızdan ve desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Allah’a emanet olun. Esselamu Aleyküm.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here