4 Farklı Şehirden İsrail Zulmüne Protesto

1

4 Farklı Şehirden İsrail Zulmü Protesto Edildi!

Furkan gönüllüleri katil İsrail’in özellikle Filistin halkına karşı son günlerde arttırdığı zulüm ve işgalleri protesto etmek amacıyla 4 farklı şehirde bir araya geldi. “Katil İsrail Filistin’den Defol, Hamas’a Selam, Direnişe Devam” sloganları atan gönüllüler, Gazze halkına destek mesajı verdi. Dualarla biten protestoların ayrıntıları şöyle;

Adana, Elâzığ, Gaziantep ve Başkent Ankara’da yapılan protestolarda önemli mesajlar verildi.
Katil İsrail’in zulmünü şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini ifade eden Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebeleri, bugüne kadar Siyonist İsrail’i tanımadıklarını ve asla tanımayacaklarını ilan ettiler.

Furkan gönüllülerinin düzenledikleri protestolardan öne çıkan konuşmalar şöyle;

“Katil İsrail, Filistin’deki Müslüman kardeşlerimize haince saldırmış ve 6 kardeşimiz şehit olmuştur. Korkak Yahudiler, Müslümanlarla göğüs göğüse çatışmak yerine uçaklarla kalleşçe saldırmaktadır. Bu alçakla saldırıları lanetliyoruz. Bizler, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebeleri olarak hocamızın Filistin davası hususundaki hassasiyetini hatırlatmak istiyoruz. Kendisi haksız tutukluluğundan ötürü bu zulme karşı şuan tepkisini dile getiremese de bizler buradan hocamızın yerinde de İsrail’i ve zulmünü lanetliyoruz. Filistin ve Kudüs Müslümanlarındır. İşgalci İsrail Filistin’den defolup gitmelidir.”

Protestolarını dualarla bitiren gönüllüler, Yüce Allah’tan Filistin halkına yardım etmesini, onları muzaffer eylemesini ve İsrail’i ise kahretmesini niyaz etti. Ayrıca sosyal medya üzerinden de destek çalışması yapan Furkan gönüllüleri, #GazzemYanıyor etiketi ile Türkiye gündeminde uzun saatler üst sıralarda yer aldı.

1 Yorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here