Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında Son Durum | Bolu İnfaz Hakimliğine İtiraz…

0

49 gündür tutuklu bulunan Aparslan Kuytul Hocaefendi’nin Tv hakkından mahrum edilmesi üzerine Hocaefendi’nin Avukatı tarafından Bolu infaz Hakimliğine İtiraz dilekçesi verildi.

49 gündür Bolu F- tipi cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye ulaştırması için en başından parası ödenen televizyonun verilmediği konusu gündeme gelmişti. Terör ile alakaları olmadığı halde terör suçlularına bile verilen hakların Hocaefendi’ye verilmemesi talebeleri ve sevenlerinin olaya tepki göstermesine sebep oldu. Eşi Semra Kuytul Hocahanım’da twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda konu ile ilgili haklarını arayacaklarını duyurmuştu.

Hocaefendi’nin cezaevine konu ile ilgili dilekçe verdiği ancak sonuç alınamadığı öğrenildi. Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde Hocaefendi’nin avukatı aracılığıyla Bolu İnfaz Hakimliğine de itiraz dilekçesi verildi. Henüz oradan da herhangi bir sonuç alınamadığı öğrenildi.

49 gündür tek başına bir koğuşta tutulan ve bu süreçte televizyon hakkı da engellenerek dış dünyayla bağlantısı, irtibatı tamamen kesilmek istenen Hocaefendi’nin aynı zamanda avukatları ile görüşmesine de kısıtlama getirilmesi talebeleri ve sevenleri tarafından, ‘yalnızlaştırılmaya mı çalışılıyor?’ şeklinde yorumlandı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here