Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında Son Durum

0

Semra Kuytul Hocahanım, Salı günleri görüş günü olması sebebiyle bugün(10.04.2018) 61 gündür BOLU F TİPİ kapalı cezaevinde olan Alparslan Kuytul Hocaefendi ile 9. defa görüştü. Hocaefendi’nin dört abisi ve bir ablası ile ziyarete gittiklerini söyleyen Hocahanım, Hocaefendi’nin nasıl olduğu sorularına yanıt olarak bu kez alışılmışın aksi bir cevap verdi.

Semra Kuytul Hocahanım, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Alparslan KuytulHocaefendi’nin dört abisi ve bir ablası ile ziyarete gittiklerini söyledi. Twitter üzerinden Hocaefendi’nin durumundan kısaca bahseden Hocahanım, “Yüreğimizi derinden yaralayan bu günleri asla unutmayacağım!” dedi.

Semra Kuytul Hocahanım’ın attığı tweetler;

-Tüm kardeşlerime Bolu’dan hayırlı sabahlar..

-Kıymetli kardeşlerim.. Tutukluluğunun 61. gününde bu hafta da Muhterem Hocamın ziyaretine geldik. Dört abisi ve bir de ablası ile birlikte.. Herkese selamları var.

-Şimdi nasıldı dediğinizi duyar gibiyim.. İyiydi demek adetten olmuş. Bu defa öyle demeyeceğim! Nasıl iyi olabilir ki!…

-4 terör örgütü ile birden irtibat kurularak (!) evi basılan, On gün gözaltında tutulan, Mahkemede bu örgütlerle irtibatı OLMADIĞINA karar verilen, Buna rağmen YARGISIZ İNFAZ ile 71 gündür özgürlüğünden mahrum edilerek bir koğuşta tek başına bekletilen bir insan nasılsa öyleydi..

-Bu durumun, hazmedilmesi zor oluşundan ara ara bahsediyordum. Ama geçen hafta açık görüşte onun içinde bulunduğu durumun ağırlığını bizzat hissettim. Bana bile çok ağır geldi, sizlere yazamadım bile. Yüreğimizi derinden yaralayan bu günleri asla unutmayacağım!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here