Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında Son Durum!

0

08.02.2018 tarihinde çıkarıldığı mahkemede tutuklu yargılanma kararı ile 93 gündür Bolu F Tipi Ceza evinde bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında son durum..

Edinilen bilgilere göre; 93 gündür tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında henüz iddianame hazırlanmamış dolayısıyla mahkeme tarihi de belli değil.  Bunun yanı sıra, haksız bir şekilde tutulduğu cezaevinde  hakları kısıtlanarak ve tek başına bırakılmak suretiyle TECRİT zulmüne maruz kalıyor!
Semra Kuytul da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda, Hocaefendi’nin 3 aydır üç kişilik bir koğuşta tek başına tutulduğunu ve diğer tutuklulara verilen haklardan mahrum bırakılarak, spora çıkma, kütüphaneye gitme, ortak havalandırmayı kullanma ve sohbet grubuna katılma gibi haklardan yoksun bırakıldığını ifade etmişti. Sevenleri bu duruma sosyal medyada tepki gösterdi.

Sosyal medyada çokça konuşulan bir konu haline gelen Alparslan KuytulHocaefendi’ye Tecrit uygulamasının devam ettiği öğrenildi.

Avukat görüşünde olan kısıtlama da hukuki başvurular sonucu geçtiğimiz hafta son verildi fakat kararın henüz kesinleşmediği bilgisine ulaşıldı.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here