ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ HAKKINDA SON DURUM

0

30 Ocak’ta şafak operasyonu ile evinden alınan, 8 Şubat’ta çıkarıldığı mahkemede tutuklu yargılanma kararı ile 100 gündür Bolu F Tipi cezaevinde bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında son durum..

100 gündür Bolu F Tipi cezaevinde 3 kişilik koğuşta tek başına kalan Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında, henüz iddianame bile hazır olmadığı halde, delilsiz isnadsız bir şekilde terör örgütü mumelesi görmeye devam ediyor.
Salı günü (15 Mayıs 2018) 106 gün sonra annesi ile görüşme imkanı bulan Alparslan Kuytul Hocaefendinin oldukça zayıflamış,sağlığından endişe edilmektedir. Sosyal medyada çok tepki toplayan tecrit zulmüde hala devam etmektedir.
Hiçbir suç tespit edilmediği halde diğer tutuklulara sağlanan spor saati, kütüphaneye çıkma, ortak havalandırmayı kullanma ve sohbet grubuna katılma gibi birçok haktan da mahrum bırakılmaktadır.
Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin, avukatlarıyla görüş kısıtlaması da hala devam ediyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin eşi Semra Kuytul sosyal medya üzerinden Hocaefendinin son durumu hakkında takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili eşi Semra Kuytul’un attığı tweetler;

-Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye delilsiz isnadsız terör örgütü üyesi muamelesi yapılmaya devam ediliyor! TALİMATLAR YAZILI DEĞİL SÖZLÜ! TECRİT DEVAM EDİYOR! AVUKAT GÖRÜŞ KISITLAMASI DEVAM EDİYOR! DÜN GÖRDÜM, ÇOK ZAYIFLAMIŞ! SAĞLIĞINDAN ENDİŞE EDİYORUM!

-Biz bu yolun sonuna kadar; Yani denizin kıyısına kadar (Musa a.s. gibi) Yani ateşin içine kadar (İbrahim a.s. gibi) Yani kılıcını kuşanmış katilleri ile burun buruna gelene kadar (Sevr mağarasında Peygamberimiz gibi) Yürümeye azmettik!

-Rabbim belki bize de; Denizi yarar yol açar, Ateşe serin ve selamet ol buyurur, Bir güvercin, bir örümcekle korur ve kurtarır.. Rabbim her şeye kadir değil mi?

-Kıymetli kardeşlerim! Hocamıza bir kısmınız mektup yazmış, kendisine ulaşanların isimlerini verdi ben de arkadaşlara ilettim. Hepinizden Allah razı olsun.. Mektup yazmak isteyenler F TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU – BOLU adresine Alparslan Kuytul ismiyle gönderebilir…

-Kendisini tek bıraktıkları için mektupl

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here