Alparslan KuytulHocaefendi Hakkında Son Durum

0

Semra Kuytul Hocahanım, Salı günleri görüş günü olması sebebiyle, bugün (27.03.2018) 47 gündür BOLU F TİPİ kapalı cezaevinde olan Alparslan Kuytul Hocaefendi ile 7. Kez görüştü. Hocaefendi’nin durumunun iyi olduğunu ve çok iyi gördüğünü belirten Hocahanım, ayrıca televizyon konusunda bir gelişme olmadığını da ifade ettİ.

Semra KuytulHocahanım, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 8 Şubatta tutuklu yargılanma kararıyla BOLU F TİPİ kapalı cezaevine nakledilen ve 47 gündür orada bulunan Alparslan KuytulHocaefendi ile 7. kez görüştüğünü duyurdu.

Hocahanım 1 ay önce Hocaefendi’ye ulaştırması için verdiği kitapların ancak geçen hafta verildiğini ama en başından parası ödenen televizyonun hala verilmediği söyleyerek adalet bakanlığından karar beklediklerini ifade etti.

Semra Kuytul Hocahanım’ın attığı tweetler;

Kıymetli kardeşlerim Muhterem Hocamla görüştüm. Mutluyum.. Onu iyi gördüm. Canlı, kanlı, her zamanki gibi gayretli… O Rabbime emanet…

Tv. verilmedi. Kitaplarının bir kısmı geçen hafta verilmiş. Mektupları da geçen hafta vermişlerdi. Ama Tv konusunda hala karar! bekleniyor.

 

Konu ile ilgili geçen hafta atmış olduğu tweetleri;

TERÖR SUÇLULARINA BİLE VERİLEN BİR HAK HOCAEFENDİ’YE VERİLMİYOR

Bazı şikayetleri vardı onlar hala devam ediyor. Mesela hala ona tv verilmedi. Bir ay önce teslim ettiğim kitaplar hala verilmedi. Elindeki iki kitabı tekrarlı okuyor..Tv konusunda ise Cezaevinde tam bir muhatap bulamıyoruz.

Tv konusunda parası en baştan ödenip kendisi de talep eden dilekçe verdiği halde bir buçuk aydan beri verilmedi. Orada görevlilerden soruyoruz. Dosyada Fetö kelimesi geçtiği için Fetö kapsamında olanlara verilmediğini söylüyorlar. Fakat biz onlara da verilmiş olduğunu duyduk..

Terör ile alakamız olmadığı halde terör suçlularına bile verilen bir hakkın bize verilmemesi doğal olarak Hocaefendi’nin zoruna gidiyor. Bu durum ile Bakanlık ilgileniyorsa ki öyle söyleniyor, bunun sebebini bize açıklamalılar…

MEŞRU YOLLARLA HAKKIMIZI ARARIZ

Ne yapmamız gerekiyorsa tabi ki yapacağız.. Ama şimdilik sadece haberiniz olsun diye bildirdim biraz daha bekleyelim, hala böyle devam ederse gereken neyse yaparız. Meşru yollarla hakkımızı ararız inşaAllah..

Şimdiye kadar size söylemedim ama mesele TV değil, her gittiğimde Hocamız, ‘terörist dediklerine, katillere verdiği hakkı bana vermiyorlar’ diyerek bu durumun zoruna gittiğini söylüyordu… ama ‘bekleyelim’ diyordu. Ama artık bir buçuk ay oldu ben de sizlere bildirmek istedim.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here