Furkan Vakfı Her Şeye Rağmen 20 Yıllık Klasiğine Ara Vermedi

0

30 Ocak Salı günü yapılan operasyonla gözaltına alınan Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye, 10 günlük gözaltı süreci sonrasında 8 Şubat Perşembe günü haksız bir şekilde tutuklu yargılama kararı verildi.

Hocaefendi’nin BOLU F TİPİ kapalı cezaevinde olması sebebiyle her hafta düzenli olarak yapılan tefsir dersleri canlı olarak gerçekleştirilemiyor.  Her hafta canlı yayınlanan tefsir dersi yerine, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 10 yıl önce yaptığı tefsir dersleri canlı olarak yayınlanmakta.

Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi tarafından 20 yılı aşkın süredir her Cuma akşamı nüzul sırasına göre gerçekleştirilen tefsir dersi, tutuklu yargılanmasından dolayı canlı olarak gerçekleştirilemiyor.

Her hafta canlı olarak gerçekleştirilen tefsir dersi yerine, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 2008 yılında yaptığı tefsir derslerinin kaydı canlı olarak yayınlanmakta.Furkan Vakfı mensupları ve Hocaefendi’nin takipçilerinin sosyal medyada her Cuma açtıkları etiketlerde, her zaman Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yanında olacaklarını, özlemlerini ifade ettikleri görülüyor.

Furkan Vakfı Her Şeye Rağmen Cuma Derslerine Ara Vermeden Devam Ediyor…

Sosyal medyada #AlparslanHocamıİzliyorum etiketi ile yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here