Kardeşlerimizin Tahliye Sevincini Yaşıyoruz!

0

Furkan Gönüllüleri 9 aydır geçen zorlu süreç içerisinde birlik beraberliğini devam ettirerek, Alparslan Kuytul Hocaefendi ve 8 kardeşimize yapılan tutukluluk ve zulümlere karşı tepkilerini ortaya koymaya devam etmektedirler.

Bugün kardeşlerimizin tahliye sevincini yaşıyoruz. Dün Adana Kürkçüler cezaevindeki 3 kardeşimiz serbest bırakılarak 5.5 ay sonra ailelerine kavuştular. Bugün ise İzmir’de dün serbest bırakılarak gece yola çıkıp memleketleri Adana’ya ulaşmak üzere olan kardeşlerimizi heyecanla beklemekteyiz. 9 ay süren hasret bugün son buluyor.

Furkan Vakfı kurulduğu ilk günden itibaren çeşitli hayırlara imza atmıştır. Başta Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Gönüllüleri her daim mazlum ümmetin kurtuluşu için İslami faaliyetler yapmış, toplumun ıslahı ve milletimizin hayrı için çalışmıştır.

Furkan gönüllüleri hakkında delilsiz ispatsız iddialarla verilen tutukluluk kararının son bulması tutukluluk konusunda geç de olsa alınan doğru bir karardır.

6 Furkan Gönüllüsü kardeşimizin tahliye olması ile büyük bir sevinç yaşanırken halen haksız bir şekilde 9 aydır tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi ve tutukluğu devam eden Ali Alagöz ve Veysel Dörtgöz isimli kardeşlerimizin serbest bırakılmamaları bizlere buruk bir sevinç yaşatmaktadır.

Temennimiz aynı davadan yargılanan ve suçsuzluğu istihbarat ve tem raporları ile ispatlanan MUHTEREM Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin de serbest bırakılmasıdır.

Hocamıza ve diğer iki Furkan gönüllüsü kardeşlerimize de en kısa zamanda tahliye bekliyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here