ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİDEN KURBAN BAYRAMI MESAJI!

1

Dört bayramdır ailesinden, sevenlerinden ve talebelerinden uzakta, zindanda bayram geçiren Alparslan Kuytul Hocaefendi, tutuklu bulunduğu Bolu Cezaevinden bir bayram tebriği iletti.

Kendisine herhangi bir suç isnad edilemediği halde aylardır tutuklu bulunan Hocaefendinin ailesi ve sevenleri bu bayramı da buruk geçiriyor. Yapılan haksızlığın ve zulmün acısı bayram gibi özel zamanlarda daha fazla hissediliyor. Ancak, buna rağmen sevenlerine ümit ve gayret aşılayan Hocaefendi, ilettiği mesajla sevenlerinin bayramını içten bir şekilde tebrik ediyor. Hocaefendiden gelen o mesaj:

Değerli Kardeşlerim!

Allah’a teslimiyeti ifade eden mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ederim. Sırf susturulmak için atıldığım bu zindanda benim sizsiz, sizin de bensiz geçireceğiniz dördüncü bayram. Sizin gayretlerinizin artarak devam ettiğinin haberlerini almam zindanın acısını bana unutturuyor. Bu Kurban Bayramında da bayramınızı kurban edeceğinizi, büyük bir gayret göstereceğinizden ve bayram ziyaretlerinde Tevhit davamızı ve yapılan haksızlıkları anlatacağınızdan eminim.

İmtihan günleri, kulların kendilerini Rablerine ispat edeceği, şeref kazanacağı ve yükseleceği günlerdir. Allah Celle Celaluhu, cümlemize imtihanı kazanmayı ve rahatı ahirete bırakanlardan olmayı nasip etsin.

Her an davet ve herkes davetçi olacak ve hep beraber Tevhit, Adalet, Hürriyet ve Medeniyet demeye devam edeceğiz. Çiçeklerimi ve fidanlarımı sulayanlara duacıyım. Tohum atanlara duacıyım ve onlarla gurur duyuyorum. Hayattaki tek eserim onlardır ve bu eser en güzel eserdir.

Rabbim güzel neticelere ermeyi nasip etsin.

Allah’a emanet olun.

Alparslan Kuytul Hocaefendi

Bolu F Tipi Kapalı Cezaevi

11.08.2019

2019 Kurban Bayramı

1 Yorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here