ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ HAKSIZ TUTUKLULUĞUN 550.GÜNÜNDE!

0

Alparslan Kuytul Hocaefendinin 8 Şubat 2019 itibariyle başlayan haksız tutukluluk zulmü, bugün (bayramın 3. günü)  550. gününü tamamlamıştır.

Türkiye’nin onuru ve umudu bir İslam âlimi, 550 gündür demir parmaklıklar arkasında tutulmaktadır. Tutukluluk zulmü üzerinden 550 gün geçmiş olmasına rağmen, hakkında  en ufak bir suç dahi bulunamamış, delil yetersizliğinden(!) ötürü  tutukluluk süresi uzatılmıştır.

Yaşadığı tutukluluk  zulmünün 311 günü,  ağır tecrit altında geçmiş, ayrıca ilk günden itibaren tüm sosyal faaliyetlerden men edilerek ; spora çıkma, diğer tutuklularla sohbet etme,  kütüphaneye gitme haklarından da mahrum bırakılmıştır.

İlk günden itibaren tutukluluğunun gerçek sebebinin; ülkemizde oluşmaya başlayan ‘ legal’ islami yapılanmaların önüne geçmek, hareket alanlarını daraltmak ve tevhidin hakikatlerini anlatanlara gözdağı vermek olduğu, vicdan sahibi herkes tarafından bilinmektedir.

Ülkede adaleti gerçekleştirmekle yükümlü yöneticiler, toplumu kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı üsluplarına her geçen gün yenilerini ekleyerek var olan yaraları daha da derinleştiriyor. Makul ve mantıklı dahi olsa hiçbir eleştiriyi kabul etmek istemeyenler, eleştirenleri siyaseten tutuklayarak zulmetme yoluna gidiyor.

Ancak kokuşmakta olan siyasetlerinin gözden kaçırdıkları en büyük gerçek, baskıların ve zulümlerin başta Alparslan Kuytul Hocaefendi olmak üzere Furkan gönüllüleri üzerinde bir tesiri olmadığıdır. Tüm baskılara rağmen -her zaman olduğu gibi- Alparslan Kuytul Hocaefendi tevhidi ve hakikatleri konuşmaya  devam ediyor, Furkan gönüllülerinin cesaret ve azimleri kamçılanarak  artmaya devam ediyor.

550 gündür içerde tutarak zulmedenler, Alparslan Kuytul Hocaefendinin eskisinden de çok dinlendiği, daha çok tanındığı  ve daha çok anlaşıldığı gerçeğini gözden kaçırıyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi,bir yıllık tutukluğunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tahliye edilmesinin üzerinden bir gün bile geçmeden yeniden tutuklanmış ve tutukluğunun süresi  bugün itibariyle 550. gününü doldurmuştur.

Furkan gönüllüleri olarak 550 gündür süregelen tutukluluk zulmünü kınıyor, zulüm devam ettiği müddetçe hocamızın arkasında durmaya ve desteklemeye devam edeceğimizi buradan tüm kamuoyuna bildiriyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here