Alparslan Kuytul Hocaefendi’den “Sosyal Mesafe” Bahanesiyle Yazılan Cezalar Hakkında

0

Kıymetli kardeşlerim;
Bugüne kadar çeşit çeşit zulümler yaparak bizi susturmaya ve yıldırmaya çalışanlar şimdi de yüzlerce arkadaşımıza milyonlarca liralık para cezası keserek hedeflerine ulaşmaya çalışıyorlar.

Derin devletin, emniyet içindeki temsilcileri vasıtasıyla farklı devlet kurumlarına kestirdikleri bu haksız ve siyasi cezaları şiddetle kınıyorum.

Sadece bana ve eşime 10 bin liradan fazla ceza kestiler. Yasal ve meşru haklarını kullanarak basın açıklamasına katılan arkadaşlarımıza yüz binlerce lira, ben hapiste iken benim özgürlüğüm için yürüyen ya da adalet bekleyişinde bulunan dava arkadaşlarıma yüz binlerce lira,

Mahkememin olduğu günlerde adliye önünde bekleyen arkadaşlarıma yüz binlerce lira, “Hoş geldin ey Ramazan ayı” brandası astırdığı gerekçesi ile Furkan Nesli Dergisine 73 bin lira,

Polislerin haksızca ve acımasızca darp ettiği, sonra da gözaltına aldığı arkadaşlarımızın serbest bırakılması için evimizin önünde toplanan arkadaşlara yüz binlerce lira,

Bizi seven talebelerin kaldığı evlerin sahiplerine bu talebelere evini kiraya verdiği için yüz binlerce lira ceza kestiler.

Toplamda milyonlarca liralık ceza kesildi. Tüm cezalar daima en üst sınırdan kesilmektedir.

Hem de bu cezalar bazen olay yerinde olmayan hatta başka şehirlerde olan arkadaşlarımıza kesildi. Tüm arkadaşlarımızı fişlemiş olan emniyet bazen hata ile bazen rastgele birilerini seçerek ceza yağdırmaktadır.

Ayrıca sosyal mesafeye uyulmadığı gerekçesi ile ceza yazılanların birçoğunun sosyal mesafeyi koruduğu fotoğraflarda görülmektedir. Bize sosyal mesafe bahanesi ile sürekli ceza yazanlar ne dolmuşları ne otobüsleri ne uçakları ne çarşı-pazarı ne düğünleri…

Ne de devlet büyüklerinin programlarında ve mitinglerinde insanların üst üste oluşunu görmek istememektedirler. Bizi bu şekilde yıldıracaklarını ve teslim alacaklarını zannedenler daha ağır zulümlerine bile teslim olmadığımızı unutmuş olmalılar.

Bu cezaların birçoğunun mahkemeler tarafından iptal edilme ihtimali de yüksektir. Tüm arkadaşlarımız mutlaka süresi içerisinde cezalara yasal itirazı yapmalı ve gelen cezayı bize mutlaka haber vermelidirler.

Bu zulmü yapanların birçoğu tanınmakta ve bilinmektedir. Bir gün gelip de devran döndüğünde bu zulümleri yapanlar yaptıklarının hesabını mahkeme önünde vereceklerdir. Bu dünyanın mahkemelerinde hesap vermekten kurtulsalar bile ahirette büyük mahkemede hesap verecekleri kesindir.

O halde mesele yok!
Bana ve eşime kesilen cezaları ödemedim, ödemeyeceğim. İstiyorlarsa evime haciz getirip kırk-elli yıllık eşyalarımı alıp götürebilirler.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konu ile ilgili tweetleri;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here