Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin Tarih Belli Oldu! Gönüller Bir Kez Daha Bir Oldu!

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğüne kavuşması adına çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Furkan gönüllüleri, bir kez daha binlerce kişinin katılımıyla zulme karşı çay kahve içme etkinliği gerçekleştirdi.

Bu hafta gerçekleşen aynı saatte çay-kahve içme etkinliği sosyal medyada bir kez daha yoğun ilgi gördü. Ailece, iş yerinde verilen molalarda, evlerde, okullarda,bahçelerde, hemen hemen her alanda ellerinde çaylar ve kahveler ile sosyal medyada açılan etikete katılan Furkan gönüllüleri, tecrit zulmüne maruz bırakılan Hocaefendi ile adeta gönül birlikteliği oluşturdular.

Tüm ömrünü mazlum ümmetin kurtuluşu için geçiren Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi, 9 aydır haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanıp tecrit işkencesine maruz bırakılmaya devam etmektedir.

Etkinlik boyunca Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri, yargısız infaza bir an evvel son verilmesi çağrısında bulunup, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğe kavuşması için yasal çerçevede faaliyetler düzenlemeye devam edeceklerinin mesajını verdiler.

İşte etkinlikten geriye kalan görüntüler;

 

Ayrıca 30 ocak 2018 tarihinde Furkan Vakfı’na yönelik gerçekleştirilen operasyon sonrası tutuklanarak 9 aydır haksız bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin merakla beklenen 2. Mahkeme tarihi dün itibariyle belli olmuştur. 9 ay sonra belirlenen mahkeme tarihi Hocaefendi’nin haksız tutukluluğun tam 1 yıl sonrasına denk geliyor. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 1. Mahkemesinin ise 08.11.2018 tarihinde olacağı daha önce  duyurulmuştu.

Hiçbir haklı gerekçe olmaksızın 9 aydır Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutuklu yargılandığı davanın 2. mahkeme tarihi 22.01.2019 olarak belirlendi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin avukatı aracılığıyla edinilen bilgilere göre Hocaefendi’nin tutuklu yargılandığı davanın 2. Mahkemesi Adana 4. Ağır Ceza mahkemesinde görüleceği bildirildi.

Haberin tamamını görmek için tıklayınız;

https://alparslankuytul.com/2018/alparslan-kuytul-hocaefendinin-9-aydir-beklenen-asil-mahkeme-tarihi-belli-oldu.html

Bugünkü etkinlikte açılan #AdaletBekliyoruz etiketi ile Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye  yapılan haksız ve hukuksuz uygulamalara dikkat çeken Furkan Gönüllüleri, suçsuzluğu emniyet raporlarıyla ispatlanmış olan Alparslan Kuytul için biran önce adaletin tecelli etmesini istedi.

İşte o paylaşımlar;

Şu bilinmelidir ki; bir İslam âlimini, hakkında tutuklamaya gerekçe olabilecek hiçbir sebep olmadığı halde 1 yıl boyunca delilsiz isnatsız iddialarla tecrit altında tutanların, hakikatler ortaya çıkacağı gün yapacak bir savunması olmayacaktır.

Furkan Gönüllüleri olarak:

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin suçsuz olduğuna tüm kalbimizle inanıyor, bağımsız yargı esas alınarak, adaletin tecelli etmesini talep ediyoruz. Gerçeklerin ortaya çıkacağı güne kadar haklı mücadelemize devam edeceğimizi buradan tüm kamuoyuna bildiriyoruz…

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here