Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Sevenleri: #AdaletBakanlığıNerede

0

30 Ocak Salı günü yapılan operasyonla gözaltına alınan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 8 Şubat Perşembe günü haksız bir şekilde tutuklu yargılanma kararına Türkiye sessiz kalmıyor.

17 Mart’ta başlatılan imza kampanyası ile bu haksızlığı yetkililere duyurmayı amaçlayan Hocaefendi’nin sevenleri dün akşam da twitterda başlattıkları #AdaletBakanlığıNerede etiketi ile meseleyi bir kez daha Türkiye gündemine taşıyarak Adalet Bakanlığı’na seslendiler.

Adaletin yerini bulması için yetkililere seslerini duyurmaya çalışan Furkan Vakfı gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin haksız bir şekilde gözaltına alındığı günden beri meseleyi neredeyse her gün Türkiye gündemine taşıyor. Gözaltı sürecinin ardından Hocaefendi ve 4 kişinin tutuklanmasının akabinde adaletin yerine gelmesi için çeşitli yollara başvurdular.
Son olarak imza kampanyası ile yankı uyandıran Furkan gönüllüleri dün akşam (28 Mart 2018) twitterda başlattıkları gündem çalışması ile on binlerce tweet atarak sosyal medyada bir kez daha ses getirdiler.

#AdaletBakanlığıNerede etiketi ile atılan tweetlerde binlerce katılımcının Hocaefendi ve beraberindeki dört kişinin haksız yere içeride olduğununu, bu haksızlığın en kısa sürede son bulup adaletin yerine gelmesi için yetkililere seslendikleri dikkatleri çekti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here