Furkan Gönüllüleri Karar Sonrası İnönü Caddesini Tekbir Ve Sloganlarla İnletti! (12 Mayıs)

0

7 Mayıs’ta şafak operasyonu ile gözaltına alınan Furkan gönüllüleri hakkında çıkan karar sonucu 5 gündür kendilerini bekleyen aile ve yakınları, adliyenin bulunduğu caddeyi tekbirler ve sloganlarla inletti

7 Mayıs’ta şafak operasyonu ile gözaltına alınan Furkan gönüllüleri hakkında çıkan karar sonucu 5 gündür kendilerini bekleyen aile ve yakınları, adliyenin bulunduğu caddeyi tekbirler ve sloganlarla inletti.

Furkan gönüllülerinden 17’si serbest bırakıldı. Adliye önündeki caddede bekleyen aile ve arkadaşları serbest bırakılan yakınları için sevinirken tutuklu yargılananlar için derin bir üzüntü yaşadı.

Günlerdir Furkan gönüllülerini bekleyen aile ve arkadaşlarının süreç boyunca desteklerini esirgemeyerek, yağmurlu günlerde dahi sabırla bekledikleri gözlemlenmişti. Bugün 17 kişi hakkında serbestlik kararının açıklanması üzerine adliyenin bulunduğu cadde de tekbir sesleri ve Hasbunallah ve nimel vekil sloganları yükseldi

Karar sonucu Furkan gönüllülerini karşılayan yakınları ve arkadaşları günlerdir sabırla beklemeleri ve karar sonucu tekbir ve sloganlarla desteklerini göstermesiyle kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here