Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi Aklayan Emniyetin Belgelerine Ulaşmak İçin

3

Furkan Vakfı Ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Tertemiz Olduğunu İspatlayan Araştırma Raporu:

Furkan vakfının suç örgütü olamayacağı seven sevmeyen her kesimin malumu olmasına rağmen algı operasyonları yaparak vakfımızı itibarsızlaştırmaya ve halkımızı yönlendirmeye çalışan yandaş medyanın gerçek yüzü, bu belgelerle bir kez daha ortaya çıktı.

Kurulduğu ilk günden itibaren çeşitli hayırlara imza atmış olan Furkan vakfının faaliyetleri karşısında medya kuruluşları her zaman sessizliğini korumuş, bizi yıllarca tanıtmak istememişti. 3 kişilik bir grup, sudan sebeplere dahi toplanacak olsa bunu günlerce haber yapan televizyonlar, gazeteler, on binlerce kişinin bir araya geldiği İslami konferanslar ve basın açıklamaları karşısında yıllarca  umursamaz tavır sürdürmüştü.

Yıllarca bizim adımızı dahi ağızlarına almaya çekinen ve bizi tanıtmaktan şiddetle kaçınan medya, 30 Ocak Operasyonu sonrasında her ne hikmetse(!) ayni anda tetiğe basılmışcasına ve bilhassa televizyonlar vasıtasıyla hakkımızda alçakça haberler yapmıştı.

Hakkımızda hiçbir zaman iyi niyet(!) göstergesi taşımayan bu sözde haber kuruluşları, ortaya atmış oldukları iddiaların gerçek olmadığını ispatlayan Adana terörle mücadele biriminin Furkan Vakfı hakkındaki bir araştırma tutanağı yayınlandığında adeta kaçacak delik ararcasına kabuklarına çekilmiş, suçsuzluğumuzu ispat eden tek bir haber dahi yapmamışlardır.

Bizler inanıyoruz ki  hakikatler er ya da geç gün yüzüne çıkacak ve o günler geldiğinde suçsuzluğumuzu ispatlayan bir değil binlerce belge ortaya çıkmış olacaktır!

Muhterem hocamız 30 senedir her konuda alnımızı ak tutarak, Furkan gönüllülerine tertemiz bir VAKFIN içinde hizmet etme fırsatını sunmuşken bizlerde Furkan gönüllüleri olarak bir takım iftiracı MEDYANIN adımızı lekelemesine müsaade etmeyecek, hakkımızda gelişen olumlu hadiselerin haberlerini kendimiz yaparak, tüm halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve kurucusu olduğu Furkan Vakfı hakkındaki bir diğer Emniyet İstihbarat Raporu:

FURKAN VAKFI VE ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’NİN FETÖ BAĞLANTISININ OLMADIĞINA DAİR EMNİYET RAPORLARI

 

 

BELGE-5

BELGE-6

 

BELGE-7

 

BELGE-8

Ortaya çıkan tüm belgelerde Hocaefendi’nin terörle hiçbir bağlantısının olmadığı açıkça beyan edilmesine rağmen, Hocaefendi cezaevinde teröristlere dahi uygulanmayan ve insan hakları dilinde  ‘işkence’ olarak adlandırılan ‘TECRİT’ cezasına maruz kalmaya devam etmektedir.

Gerçeklerin tek tek ortaya çıkacağı o gün geldiğinde bu zulme sebep olanların verebilecek bir savunması olmayacaktır. 

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here