Tertemiz Geçmişi İle Bilinen Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin Kitap Okuma ve Yürüyüş Etkinliği

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Evinin Önünde Kitap Okuma Etkinliği

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenlerinin zulme tepki göstermek adına düzenledikleri Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliği her hafta olduğu gibi bu hafta da Hocaefendi’nin evinin önünde devam ediyor.

Furkan gönüllüleri, her pazar olduğu gibi bu pazar da Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin evinin önünde kitap ve dergi okuyarak Hocaefendi’ye getirilen haksız ve hukuksuz uygulamalara razı olmayacaklarını gösterdiler. 

Tüm ömrünü mazlum ümmetin kurtuluşu için islami faaliyetler yaparak geçiren Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi, 241 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanıp tecrit işkencesine maruz bırakılmaya devam etmektedir.


Etkinlik boyunca Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri, yargısız infaza bir an evvel son verilmesi çağrısında bulunup, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğe kavuşması için yasal çerçevede faaliyetler düzenlemeye devam edeceklerinin mesajını verdiler.

ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ TÜM TÜRKİYE’YE DALGA DALGA YAYILIYOR

Hocaefendi’nin sevenleri, kitap okuma etkinliği sonrasında Türkiye’nin dört bir yanından özgürlük yürüyüşü için aynı anda yollara döküldü.

Özgürlük yürüyüşüne  yaşlı genç, kadın erkek  7 den 70’e her kesimden insan katılarak Hocaefendi ile aralarına hiç bir engelin giremeyeceğinin mesajını verdiler.

Etkinlik esnasında  etiketini Türkiye gündemine taşıyan sevenler, etkinlik boyunca birbirinden anlamlı paylaşımlarda bulundular.

İşte özgürlük yürüyüşünden geriye kalanlar;

 

Ortaya koymuş oldukları kutlu mücadelelerin tüm İslami hareketlere ilham kaynağı olmasını Rabbimizden niyaz ediyor, hak üstün gelinceye dek mücadele veren kardeşlerimize Allah’tan yardım diliyoruz…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here