Her Pazar ALPARSLAN HOCAMLA OKUYORUM!

0

Furkan gönüllülerinin her Çarşamba ve Pazar günleri sabit olarak düzenledikleri aynı saatte çay içme ve kitap okuma etkinlikleri ülke çapında oldukça dikkat çekici olup açılan etiketler her hafta binlerce katılımcıyla Türkiye gündemine taşınmaktadır.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenlerinin zulme tepki göstermek adına düzenledikleri Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliği bu hafta Hocaefendi’nin evinin önünde ardından da merkez parkta gerçekleşti.

Etkinlik boyunca Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri, yargısız infaza bir an evvel son verilmesi çağrısında bulunup, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğe kavuşması için yasal çerçevede faaliyetler düzenlemeye devam edeceklerinin mesajını verdiler.

Etkinlil esnasında #Özgürlükİçin Etiketi açıldı ve etiketi Türkiye gündemine taşıdılar.

Etkinlikten geriye kalanlar;

 

 

 

 

Ayrıca dün AVRUPA’da yaşayan Furkan gönüllüleri, (Türkiye saati ile ) saat 16.30’da Almanya da ‘ALPARSLAN KUYTUL’A ÖZGÜRLÜK’ yürüyüşü ve basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Avrupa’da yaşayan talebeleri ve sevenleri 37 gündür Türkiye’de zorluklarla yapılmaya çalışılan ‘ALPARSLAN KUYTUL’A ÖZGÜRLÜK’ yürüyüşü gerçekleştirdiler. Yapılan yürüyüşe Avrupa’nın dört bir yanından katılımlar gerçekleşti.

Avrupa’dan gelen bu destek Türkiye gündemine oturarak dünyanın dört bir yanında büyük yankı uyandırdı.

Yürüyüş boyunca Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri, özgürlük pankartları açarak sloganlar ve tekbirler eşliğinde büyük bir yürüyüş gerçekleştirdiler.

Avrupa’da gerçekleştirilen yürüyüşü görmek içi tıklayınız;

 

AVRUPA ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’YE ÖZGÜRLÜK İÇİN YÜRÜYOR

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here