Semra Kuytul: Türkiye Çınlayacak! Sorumlularını isim isim tespit edelim! Artık yeter!

0

Semra Kuytul twitter hesabından, 218 Gündür haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sohbet ve spora çıkma hakkını da iptal ettiklerini söyleyerek yapılan zulümler için “SES GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ! TÜRKİYE BU ZULME VERİLEN SES İLE ÇINLAYACAK!” Dedi.

Semra Kuytul, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 7 aydıriİlk defa “Allah, beni buraya koyanları bu zulmü yapanları da BURAYA KOYSUN!” dediğini yazdı ve “YÜREKTEN AMİİN DİYORUM!” diye ekledi.

Semra Kuytul’un yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

Hayırlı Cumalar.. Biraz evvel Alparslan Kuytul Hocaefendi ile telefon görüşmesi yaptım. Çok üzgün ve öfkeliyim. Zoraki verdikleri sohbet ve spora çıkma hakkını da iptal ettiler. Spora çıkabileceğini ama tek olacağını ve 2 ayda sadece 3 kere!!! olacağını söylemişler o da çıkmamış!

7 aydır İlk defa “Allah, beni buraya koyanları bu zulmü yapanları da BURAYA KOYSUN!” dedi. YÜREKTEN AMİİN DİYORUM!

BUNUN İÇİN SES GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ! TÜRKİYE BU ZULME VERİLEN SES İLE ÇINLAYACAK! ALLAH’IN İZNİ İLE BUNA KİMSE DE ENGEL OLAMAYACAK! HERKES ZALİMİ DE MAZLUMU DA GÖRSÜN! ALPARSLAN HOCAM SAHİPSİZ DEĞİL!!! #Özgürlük

İnsafsızlar hala fetö terör örgütü üyeliği muamelesi yapıyor, yaptırıyor! Savcı bile üyelik iddiasını değiştirdi propaganda dedi. Bunu yapanların kim olduğunun da peşine düşeceğiz. İsim isim belli olsun. Bir gün devran döner mahkeme kapısı onlara da açılır belli mi olur!

Alparslan Hocama yapılan zulüm ve onun özgürlüğüne kavuşması benim DAVAM! Canımızı yakanların canı yanana kadar DEVAM! SABIR SABIR NEREYE KADAR!!! ARTIK YETER!!! Bizim kaybetmekten korktuğumuz bir şeyimiz yok! Tüm varlığımız Allah’ın ve ALLAH’A EMANET!

Bu haksız TUTUKLULUĞU, 7 AYDIR DEVAM EDEN ZULMÜ, İNSAFSIZ TECRİDİ TÜRKİYE’DEKİ TÜM ZULÜMLERİ VE BU ZULMÜ GERÇEKLEŞTİREN TEPEDEN AŞAĞI TÜM ZALİMLERİ #ProtestoEdiyorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here