Furkan Gönüllüleri Olarak Mahkemeden Çıkan ‘HAKSIZ KARARI’ Kınıyoruz!

0

456 gündür Bolu F Tipi Cezaevinde “suç örgütü kurma ve nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin mahkemesi bugün (10 Mayıs 2019) 4. ACM’de görüldü.

Bilindiği üzere Alparslan Kuytul Hocaefendi ile birlikte 45 kişinin yargılandığı mahkemenin ilk duruşması 22 Ocak’ta Adana Merkez Adliyesinde görülmeye başlamış ve üç gün süren duruşmalar sonrası 24 Ocak’ta tutuklu olan Alparslan Kuytul Hocaefendi, Ali Alagöz ve Veysel Dörtgöz tahliye edilerek serbest bırakılmıştı.
Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Ali Alagöz ise saatler sonra duruşma savcısının yaptığı itiraz sonucu siyasetten tekrar tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İlk duruşmada tahliye kararı verilmesine rağmen, bugün( 10 mayıs 2019) görülen mahkeme sonucu (siyasi baskılarla) tutukluluk sürecinin devam ettirilmesi, ülkemizdeki yargı ve adalet sisteminin çelişkiler içerisinde yürütüldüğünü bir kez daha ortaya koymuştur.

Tüm delil ve belgeler, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin suçsuzluğunu ispat etmesine rağmen mahkemelerin siyasi baskılara boyun eğerek karar vermesi, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin şahsında yargılanan ve mahkûm edilen, İslam davasını anlatan tüm hocalar ve cemaatler olduğunu göstermiştir.

Alparslan Kuytul Hocaefendi; vatanını, milletini seven ve halkımızın teveccühünü kazanmış, kıymetli bir âlimdir.

O Türkiye’de;                  

  • Tevhidi, Kur’an ve Sünneti anlatması
  • İslam’a ve Müslümanlara olan hassasiyeti,
  • Doğruları korkusuzca söylemesi,
  • Yanlışa yanlış demekten çekinmemesi,
  • Mazluma sahip çıkması,

Zulmün karşısında durması ile gönüllerde taht kurmuştur.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebeleri ve sevenleri olarak;

  • Bu hukuksuzluğu sonuna kadar haykırmaya ve onun hakkına sahip çıkmaya devam edeceğiz.
  • Onun dosyası SUÇ dosyası değil SUS dosyasıdır.  Hakikatleri konuşmamızdan rahatsız olanlar bilsinler ki her ne olursa olsun hakikatleri konuşmaya devam edeceğiz.
  • SUSMAYACAĞIZ! DURMAYACAĞIZ! GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ!
  • Zulme, baskıya karşı durmaya, kim olursa olsun mazluma sahip çıkmaya ve her fırsatta İslam dininin en temel hakikati olan TEVHİD gerçeğini anlatmaya DEVAM EDECEĞİZ!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here