Zindanda Bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendiden 28 Şubat Darbesine Kınama!

0

Her Cuma on dakika olan görüşme hakkı süresince adete kısa bir ders yapan Alparslan Kuytul Hocaefendi, bu hafta da gündeme dair açıklamalar yaparak 28 Şubat darbesini kınadı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi 28 Şubatın hala devam ettirildiği ifade ederek “Müslümanların üzerinde o zamandaki dönemden daha fazla bir baskı var” ifadelerini kullandı.

İşte Bolu zindanlarında gelen 28 Şubat mesajı;

28 Şubat’ı tekrardan kınamak istiyorum. Yaptıklarını da lanetliyorum. Rabbimden Erbakan Hoca’ya rahmet temenni ediyorum. Ona karşı yapılan büyük bir haksızlıktı, zulümdü.

Belki bir 12 Eylül kadar değildi ama sonuçta meşru bir hükümetin silah zoruyla görevden alınması bir darbe yani ve tabi o süreçte bir sürü haksızlıklar, zulümler yapıldı. Şimdi de 28 Şubat’ı bitirdik diye konuşanlar görüyoruz ama Müslümanların üzerinde o zamandaki dönemden daha fazla bir baskı var. Bunu da kimse inkar edemez. Birçok vakıflar kapatıldı, birçok insan susturuldu, sırf Kur’an öğrettiği için mahkemeye verilen, vakıflar ya da kapatılan yerler var. Gelen memurlar, “Burada Kur’an öğretiliyor” diye zabıt tutuluyor. Bu durum neyi gösteriyor? 28 Şubat devam ettirildiğini gösteriyor ve her ne kadar bitti dense de o darbeyi yapanların hiçbiri hapse girmedi. Güya mahkemeye verildiler, güya yaştan dolayı, sağlık sorunlarından dolayı yalan dolan ile aslında bu neyi gösteriyor?

Bu 28 Şubat darbesini yapanlar halen güçlüler. Bu darbeyi yapanları koruyorlar. Onların hapse girmesini engelleyebiliyorlar. 80 yaşında hapse girmiş bir sürü insan var ama böyle bir zulüm yapmış, memlekete zarar vermiş, hükümete zarar vermiş, yaştan dolayı içeri girmiyor ve rahat rahat evinde oturuyor. Bizi hapse atanlar iki kelime ettik diye hapse atanlar, koca hükümeti devirenleri hapse atamıyorlar. Evet, kimseyi kandıramazlar! Hepsini mahkemeye verdik, hesabını sorduk diyerek kimseyi kandıramazlar. Kesinlikle hesabı sorulmadı ve hepsi rahat rahat yaşıyorlar, paşa paşa yaşamaya devam ediyorlar.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here