Furkan Gönüllülerinden Adana İnönü Parkında Basın Açıklaması!

0

Furkan gönüllüleri, her Pazar günü ‘Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte kitap okuma etkinliği’ düzenleyerek ülkemiz çapında zulme ve haksızlıklara karşı farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Adana Atatürk Parkında bir araya gelen yüzlerce Furkan gönüllüsü, başta Alparslan Kuytul Hocaefendi olmak üzere tüm mazlumlar adına meşru dairede faaliyetlerini sürdürüyor.


Furkan gönüllüleri, bu hafta, ‘Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte kitap okuma etkinliğini’ Adana Atatürk Parkında gerçekleştirdiler. Kitap okuma etkinliğinin adından 31 haftadır düzenli olarak gerçekleştirilen basın açıklaması, polisin izin vermemesi sebebiyle İnönü parkında gerçekleştirildi.


Furkan gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendinin telefon hakkının kısıtlanmasını ve mahkemelerinin çeşitli bahaneler ileri sürülerek uzak tarihlere ertelenmesini protesto etmek için toplandı.


Bilindiği üzere 4 temmuz 2019 tarihinde gerçekleşen ‘terör’ mahkemesi, dördüncü kez ertelendi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 18 Ekim 2019 tarihine erteledi.

Duruşmada savunma yapan Alparslan Kuytul Hocaefendi, isnat edilen tüm suçlamaları reddetti.
17 Aydır tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendinin yapmış olduğu 4 Temmuz duruşmasının savunma metninin linkine ulaşmak için:
https://alparslankuytul.com/2019/4-temmuz-savunmasi-alparslan-kuytul-hocaefendinin-4-temmuz-teror-mahkemesindeki-savunmasi.html

Basın açıklamasını izlemek için:

Atatürk parkında polisin izin vermediği anların görüntüleri;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here