Bizi Terörize Etmek İstiyorlarsa Yanılıyorlar!

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi Kozan ve Erzin’de yaşanan olaylardan sonra yaptığı açıklamalarda haklı mücadeleye devam edeceğini ifade etmişti.
Furkan gönüllülerine yapılan acımasız müdahale kuralsız ve dayanaksız olup, bizim vereceğimiz haklı mücadelede ise hiç bir taşkınlık ve saldırı söz konusu olmayacaktır.

Bu acımasız saldırıların amacının Furkan gönüllülerini topluma yanlış tanıtmak ve aşırı göstermek olduğunu ifade eden Alparslan Kuytul Hocaefendi bu hususta şunları söylemiştir:

Bizi Bunlarla Tahrik Etmek, Terörist Göstermek, Terörize Etmek İstiyorlarsa Yanılıyorlar!

Birçok arkadaşımızda darp izleri var, benim hanımımda da var. Hatta hanım orada az kalsın ezilecekmiş, düşmüş yere üstüne yığılmışlar, birisi çekmese altta kalıp ezilecekmiş. Kadınların olduğu kısımda da böyle bir durum yaşanmış -yalnız erkeklere değil- Hatta ilk başta kadın polisler yok, erkek polisler kalkanlarla kadınlara vurarak müdahale etmişler. Elbette bunun hesabını Allah’a verecekler. İnşallah bu dünyada da verecekler. Biz mücadelemize devam edeceğiz, bunlar bizi yıldırmaz, bunlar bizi sağlamlaştırır. Eğer bizi bunlarla tahrik etmek, terörist göstermek, terörize etmek istiyorlarsa yanılıyorlar.

Hapisteyken bir avukat geldi, yine böyle olaylar olmuştu o zaman da hangi olay hatırlamıyorum, olay o kadar çok ki. Antep olayı mıydı, böyle bir olay olmuştu. Bana dedi ki “Ya hocam yani bu gibi olaylar yüzünden radikalleşmezsiniz değil mi?” O da ondan korkuyor, dedim ki “Biz metodumuzu Kur’an ve sünnetten alıyoruz, insanların tavırlarından değil; bunlar şöyle davrandı biz de bundan sonra böyle yapalım, böyle düşünmüyoruz. Kur’an ve sünnete göre davranıyoruz. Peygamberimiz nasıl mücadele verdiyse öyle mücadele veriyoruz. Peygamberimiz de zulme uğradı ama kimseyi öldürmedi, sen radikalleşmekten bahsediyorsun; korkmana gerek yok çünkü biz devletin tavrına göre tavrımızı belirlemiyoruz. Kur’an’a ve sünnete göre belirliyoruz eğer bu şekilde terörize edeceklerini zannediyorlarsa aldanıyorlar, yıldıracaklarını zannediyorlarsa yine aldanıyorlar, korkutacaklarını zannediyorlarsa yine aldanıyorlar.” Bunların içinde hiç akıllı adam yok mu hala anlamadılar mı? Biz bunlarla vazgeçmeyiz.

Zalimin Hasmı Allah’tır

Allah belanızı eninde sonunda verecektir, bu yanınıza kalmayacak ey zalimler! Polis kendisine hiçbir şey yapmayan adama vurabilir mi? Adam kenarda duruyor gidip adama vuruyor, böyle bir şey olabilir mi? Sana bu copu, bu kalkanı, bu silahı devlet, millet bunun için mi verdi? Kenarda duran adama vuruyorsun, adam benzinlikte arkadaşlarını bekliyor, ne karışıyorsun sen adama?  Allah rezil etti, bir türlü dağıtamadı. Dağılın diyor, kimse dağılmıyor. Bir türlü dağıtamadı. Ondan sonra baktılar ki bu sabaha kadar sürecek, rahatları bozulacak, hemen telefon açıp oradaki işlemler hızlandırdılar.

Bir basın açıklamasına izin vermediler, 10.000 basın açıklaması gücünde bir olay meydana geldi; kâr mı ettiler, zarar mı ettiler? Zarar ettiler, biz de kâr ettik. Siz bilirsiniz, isterseniz bu kafayla devam edin. Bizim sevabımız artar.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here