Haksız Tutukluluğun 44. Haftasında Gönüller Bir Kez Daha Bir Oldu

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve sevenleri ayrı mekânlarda farklı etkinliklerle gönül birlikteliği oluşturmaya devam ediyorlar.

Her çarşamba olduğu gibi bu hafta da Furkan gönülleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi ile ‘aynı saatte çay kahve içme etkinliği’ gerçekleştirdiler.
Furkan Gönüllüleri, düzenledikleri her etkinlikle 307 gündür haksız yere tutuklu bulunan ve mazlumların umudu olarak bilinen Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sesi olmaya devam ediyorlar. Etkinlik esnasında #GönüllerBirOlsun etiketini açarak Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek olan binlerce sosyal medya kullanıcısı özgürlük ve adalet çağrılarını bu etkinlik vesilesiyle bir kez daha yinelediler. Etiket uzun süre Türkiye gündeminde yer aldı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında Son Durum

8 Şubat 2018’de haksız bir kararla Bolu cezaevine gönderilen ve 10 ay sonra yanına bir zindan arkadaşı verilen Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi, eşi ve akrabaları bu hafta da Bolu cezaevinde ziyarette bulundu.
306 gündür büyük bir hukuksuzlukla cezaevinde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin bu hafta kapalı görüş günüydü. Görüşe katılan Semra Kuytul Hocahanım bir saat süren kapalı görüş sonrası, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenlerini, sosyal medya üzerinden bilgilendirdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sağlığının iyi olduğunu ifade eden Hocahanım, sosyal medya ağı twitter üzerinden şu paylaşımlar da bulundu;

 

Karda, kışta bir kez daha Boludayız. Hava çok soğuk, yollar karlı. Kimseden bir lütuf beklemiyoruz. Rabbimin takdirine sığındık o vakte kadar gelmeye gitmeye devam edeceğiz..

Alparslan Hocamla, çok kıymetli eşimle görüştük. İyiydi çok şükür. Artık bir koğuş arkadaşı var. İlk zamanlar da Necip Fazıl’ın şiirinden bahsetmişti ve “çaycı, getir ilaç kokulu çaydan’ diyeceğim biri bile yok” demişti. Şimdi demiş…

Ali Bey’in eşi ve kardeşi de görüşte bizimleydi. Biz uzaktan Ali Bey’e selam verdik. Onlar da Hocamızla uzaktan selamlaştılar. Ali Bey de oldukça iyi görünüyordu. Hocamın herkese selamı var..

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here