Zindana Yolculuk 44. Haftasında

0

8 Şubat 2018’de haksız bir kararla Bolu cezaevine gönderilen ve 10 ay sonra geçtiğimiz günlerde yanına bir zindan arkadaşı verilen Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin kapalı görüş günü olması sebebiyle eşi ve akrabaları ziyarete gitti.

306 gündür büyük bir hukuksuzlukla cezaevinde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin bu hafta kapalı görüş günüydü. Görüşe katılan Semra Kuytul Hocahanım ise bir saat süren kapalı görüş sonrası, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin merakla haber bekleyen sevenlerini sosyal medya üzerinden bilgilendirdi.

Alparslan Hocanın sağlığının genel anlamıyla iyi olduğunu ifade eden Hocahanım, sosyal medya ağı twitter üzerinden şu paylaşımlar da bulundu;

Karda, kışta bir kez daha Boludayız. Hava çok soğuk, yollar karlı. Kimseden bir lütuf beklemiyoruz. Rabbimin takdirine sığındık o vakte kadar gelmeye gitmeye devam edeceğiz..

Alparslan Hocamla, çok kıymetli eşimle görüştük. Iyiydi çok şükür. Artık bir koğuş arkadaşı var. Ilk zamanlar da Necip Fazıl’ın şiirinden bahsetmişti ve “çaycı, getir ilaç kokulu çaydan’ diyeceğim biri bile yok” demişti. Şimdi demiş 🙂

Ali Bey’in eşi ve kardeşi de görüşte bizimleydi. Biz uzaktan Ali Bey’e selam verdik. Onlar da Hocamızla uzaktan selamlaştılar. Ali Bey de oldukça iyi görünüyordu. Hocamın herkese selamı var..

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here