32 Haftadır Gerçekleştirilemiyor!

0

30 Ocak’ta yapılan operasyon sonrası 10 gün gözaltının ardından 8 Şubat’ta çıkarıldığı mahkemede tutuklanan, ailesi ve sevenlerinden 235 gündür ayrı tutulan Alparslan Kuytul Hocaefendi yaklaşık 20 yıldır her Cuma akşamı gerçekleştirdiği tefsir dersini 32 haftadır gerçekleştiremiyor. Hocaefendinin canlı olarak tefsir dersini gerçekleştirememesi üzerine geçmişte yapmış olduğu derslerin kaydı yayınlanıyor.

32 haftadır yayınlanan dersleri ilgi ile takip eden Hocaefendi’nin takipçileri, bu akşam sosyal medyada TefsirDersiCanlıYayın etiketi ile yapılan haksızlığa ve zulme tepkilerini bir kez daha dile getirdi. Türkiye gündeminde üst sıralarda yer alan etikette Hocaefendi’yi canlı dinlemenin özlemini de belirten takipçileri, bu zulmün bir an önce son bulması için yetkililere çağrıda bulundu.

Toplumun zifiri karanlığa sürüklendiği şu çağda, Kuran’ın mesajını anlatarak binlerce  hayata ışık olan ve ebedi saadet yolunu gösteren ilim adamı Alparslan Kuytul Hocaefendi 225 gündür Bolu F Tipi cezaevinde olması sebebiyle 19 haftadır Cuma tefsir derslerini gerçekleştiremiyor.

Kullanıcıların TefsirDersiCanlıYayın  etiketiyle yaptığı paylaşımlardan bazıları şu şekilde;

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here