İslam’a Saldıramayanlar Hocalara Saldırıyor | Haber-Yorum | Alparslan Kuytul

0

İSLAM’A SALDIRAMAYANLAR HOCALARA SALDIRIYOR

İslam’ı ve Müslümanları karalama kampanyaları hızla devam ediyor. İslam’a direkt saldırdıklarında alacakları tepkiden çekinen İslam düşmanları, düşmanlıklarını dini eğip-bükmeden anlatan hocalara saldırarak ortaya koyuyor. Bu zihniyettekiler hocaları eleştirme perdesi altında İslam’ı eleştiriyor, hocalara iftira atarken aslında İslam’a iftira atıyorlar. Öyle anlaşılıyor ki İslam düşmanlarının iftira geleneği hiç değişmemiş.

Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye HAKSIZ SALDIRI

29.04.2011 tarihli bir videoda Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yapmış olduğu açıklamadan “Ne diyor İslam, annen de olsa diz kapağının altından göbeğine kadar ve sırtına bakamazsın. Annen de olsa, diz kapağının üstü tahrik eder. ‘Olmaz canım, annesiyle olur mu, bacısıyla olur mu?!…’ İslam hayal kurmuyor, gerçeği söylüyor. ‘Olur’ diyor. Biri yapmazsa biri yapar” kısmını kesen bir takım çevreler Hocaefendi’nin bu sözlerini karalama kampanyasına malzeme yaptılar.

Yıllar önce yapılmış bir konuşmayı sanki yeni bir konuşma gibi ve de cımbızlayarak gündeme getirenler belli ki Muhterem Hocaefendi’ye iftira atmak için özel bir araştırma içerisine girmişler. Hocaefendi’nin temiz yaşantısında iftira atacak bir malzeme bulamayınca böyle çirkin bir girişimde bulunmuşlar. Hâlbuki Hocaefendi’nin söylediği, dinin bir hükmü olduğu gibi örfen de uygulama böyledir. Herkes annesi bile olsa vücudun belirli kısımlarına bakılmayacağını bilir ve zaten de bakmaz. Bu ahlâktan nasipsiz cenah hariç!

Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi’den Karalamalara Cevap

Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi karalamalara cevap verdi: “Annen de olsa diz kapağının üstü tahrik eder hükmüne sapıklık diyenler bana değil, aslında İslam’a düşmandır” diyen Hocaefendi bu meselede 4 mezhebin ittifak ettiğini hadislerle anlattı. Hocaefendi yaptığı açıklamada; “Bırakın anneyi, bir erkek erkeğin diz kapağı ve göbek arasına bakamaz! Peygamberimiz Hz. Ali’ye; “ölü veya diri kimsenin uyluğuna bakma!”1 bir başka rivayette “Bilmiyor musun? uyluk (yani diz kapağı ile göbek arası) avrettir”2 buyuruyor. Bu haberi yapan gazeteciler samimi olsalardı bu konuyu önce başka hocalara ya da diyanete soralım derlerdi” dedi. Bilmeyenlerin bilene sorması gerektiğini ifade eden Hocaefendi; “Saldırmak için bahane arıyorlar. Meseleyi başka tarafa çekmek istiyorlar. Ben her annesinin diz kapağının üstünü gören tahrik olur demedim. Bu tabi ki yanlış. Ama % 1 bile olsa İslam önlem alıyor…” şeklinde konuştu.

Bizde bu konuda İslam’ın hükmünün haklılığını ispatlayan haberlerden birkaçını bilginize sunuyoruz. Böylece İslam’ın nasıl bir gerçekten bahsettiği anlaşılsın ve hayal âlemindekiler uyansın!

 

Babasının tecavüzüne uğrayan kadın

30 yıl sonra konuştu

Kaynak: Gazetevatan.com

 

17 yıl sonra bulduğu öz babasıyla evlendi!

Kaynak: Vatan.com.tr

80 yaşındaki baba 14 yaşındaki kızını tacizden tutuklandı

Kaynak: Cnnturk.com.tr

 

Oğlum nenesine tecavüz ediyor!

15.02.2014 Kaynak: gundemkibris.com.tr

 

Öz annesine tecavüz etti, yakarak öldürdü!

Kaynak: Milliyet.com.tr

 

Damat bütün aileye tecavüz etti!

27 Ağustos 2010 Kaynak: ntv.com.tr

 

Aydın’da bir baba öz kızını eve kilitleyip 2 ay boyunca tecavüz etti.

Kaynak: Milliyet.com.tr

1.Ebu Davud Hammam 1-Ahmed B. Hanbel, I, 146

2.Buhari, Salat, 12; Tirmizi, Edeb,40; Ahmedb Hanbel,1, 478

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here