Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin Dev Özgürlük Konvoyu

0

Furkan gönüllüleri haksız tutuklamalara ve zulümlerle tepki çekmek adına bugün bir kez daha özgürlük konvoyu gerçekleştirdi. Rahip Brunson’un tahliyesi üzerine Furkan Vakfı Gönüllüleri Adana Merkez’de Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin haksız tutukluluğunu protesto amaçlı dev konvoy düzenledi.

Bugün gerçekleşen Rahip Brunson davası hakkında ajan olduğuna dair ellerinde belgeler olduğu iddia edilmesine rağmen mahkeme sonucu 3 yıl 1 ay 15 gün olarak belirlenmiş, ancak Rahibin tutukluluk süreci göz önünde bulundurularak kendisine tahliye kararı verilmiştir…

30 ocak itibariyle hakkında hiç bir suçlama bulunmamasına rağmen 246 gündür tecrit altında tutulan, üstelik tutuklanmasına sebep olarak gösterilen iddiaların MİT eliyle bir bir aklandığı ortaya konulan Alpaslan kuytul Hocaefendi ise hala terörist muamelesi görmeye devam etmektedir.
Ülkemizin son zamanlarda gelmiş olduğu süreç göz önünde bulundurulduğunda; bir yandan FETÖ üyesi olduğuna dair hakkında belgeler bulunan Rahip Brunson tahliyesi, öte yandan ise FETÖ üyesi olmadığına dair hakkında belgeler yayınlanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin hala tecrit altında tutulması bağımsız(!) yargının çelişkisini bir kez daha gözler önüne sermişti.

Furkan Gönüllüleri, akşam üzere gerçekleştirdikleri özgürlük konvoyuyla, 8 Kasımda mahkemesi gerçekleşecek olan Muhterem Hocamız için adaletin tecelli etmesini talep ediyor, böylece tepkilerini bir kez daha tüm dünyaya göstermiş oluyorlar.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here