Alparslan Kuytul Hocaefendi ile Çay İçme Etkinliği

0

 

Yaklaşık 7 aydır Bolu F Tipi Cezaevinde haksız bir şekilde tutuklu yargılanan ve insanlarla olan bütün ilişkileri kesilerek tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi için Furkan Gönüllüleri bir kez daha aynı saatte çay ve kahve içme etkinliği düzenledi.

Semra Kuytul Hocahanım’ın Bolu cezaevi ziyareti sonrası sosyal medya üzerinden yapmış olduğu etkinlik duyurusu üzerine Hocaefendi’nin tüm sevenleri birlik olarak çay ve kahve içme etkinliğini bu hafta da devam ettirdiler.

Semra Kuytul Hocahanım, etkinliği Twitter üzerinden şu şekilde duyurdu.

Geçtiğimiz iki hafta da Furkan gönüllüleri aynı saatte, Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Cezaevinde yaşamış olduğu yalnızlığı bir nebze paylaşabilmek adına hep beraber çay ve kahve içerek #GönüllerBirOlsun ve #GönüllerBirOlunca etiketlerini Türkiye gündemine taşımışlardı. İçilen her bir çay ve kahvelerle Hocaefendi’nin asla yalnızlaştırılamayacağının mesajını veren Furkan Gönüllüleri, bu etkinlik vesilesiyle hocalarıyla kendileri arasına hiç bir mekanın giremeyeceğini ispatlamış oldular.

Etkinlik esnasında çaylar ve kahveler bir kez daha adalet, özgürlük ve tüm mazlumlar adına içildi.

Bu etkinlik vesilesiyle zulüm bitene ve başta Alparslan Kuytul Hocaefendi olmak üzere tüm mazlumlar özgürlüğe kavuşuncaya dek zulme karşı ülke çapında bir farkındalık oluşturulmaya çalışılacak ve her hafta Çarşamba günü saat 10.00 da çay ve kahveler içilmeye devam edecektir.

Son zamanlarda yaşanan hukuksuzlukları ve adaletsizlikleri çay ve kahve içerek dile getirmeye çalışan Furkan gönüllüleri  #ZulümBiteneKadar etiketini başlatarak sosyal medya üzerinden anlamlı paylaşımlarda bulundular.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here