Alparslan Kuytul Hocaefendi ile Çay-Kahve İçme Etkinliği Türkiye’nin Dört Bir Yanında Devam Ediyor!

0

 

Alparslan Kuytul Hocaefendi ile talebe ve sevenleri ayrı mekanlarda olsalar da farklı etkinliklerde gönül birlikteliği gerçekleştirmeye devam ediyor.

30 Ocak valilik kararı ile tüm faaliyetlerden men edilen Furkan gönüllüleri, meşru çerçevede, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğe kavuşması adına çeşitli etkinlikler yapmaya  devam ediyor.
9 aydır Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri, bugün saat 10:30 da bir kez daha Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay- kahve içme etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlikten geriye kalanlar;

 

Ayrıca dün Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin kapalı görüş günü olması sebebiyle Hocaefendinin yeğenleri ve Semra Kuytul Hocahanım Bolu’daydı.

8 kasım mahkeme öncesi son görüş günü olması hasebiyle Hocaefendi’nin yüzlerce seveni de adeta Bolu’ya akın etmişti.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi görme imkânları olmasa dahi kendisiyle aynı atmosferi paylaşmak isteyen sevenler, ellerinde güllerle Semra Kuytul Hocahanım’ı karşıladı. Görüş bitiminde tekbirlerle ve sloganlarla karşılandı. Semra Kuytul Hocahanım ve sevenleri elindeki gülleri cezaevinin duvarına bıraktı.

Ardından Bolu F Tipi önünde bir araya gelen Furkan gönüllüleri,  ellerindeki gül ve karanfillerle “Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye 8 Kasım’da Tahliye Bekliyoruz”
“Alparslan Hocama bir gül” “Alparslan Hocam SERBEST kalmalı” sloganları attılar.

Bolu Cezaevi’nin önü ‘Alparslan Hocam Özgür Kalmalı” sloganlarıyla inledi.

FOTO GALERİ | 8 Kasım Mahkeme Öncesi Son Kapalı Görüşte Sevenleri Yine Yalnız Bırakmadı!

.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here