Alparslan Kuytul İçin 31.Kez Özgürlük Yürüyüşü

0

Furkan gönüllülerinin her Çarşamba ve Pazar günleri sabit olarak düzenledikleri aynı saatte çay içme ve kitap okuma etkinlikleri ülke çapında oldukça dikkat çekici olup açılan etiketler her hafta binlerce katılımcıyla Türkiye gündemine taşınmaktadır.

Ancak bugün kitap okuma etkinliği Hocaefendi’nin evinin önünde değil Adana Sabancı merkez parkta gerçekleşti. 

Ayrıca 12 Ekim günü bir yandan ajan olduğuna dair ellerinde belgeler bulunan Rahip Brunson’nun serbest bırakılması ve öte yandan ömrünü İslam davasına adayan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 9 aydır tecrit altında tutulması üstelik ana mahkeme tarihinin henüz belli olmamasını hazmedemeyen Furkan gönüllüleri, yapılan çifte standartı protesto etmek için özgürlük konvoyu ve yürüyüş gerçekleştirdiler. Yapılan sessiz eylemlere polis müdahale etti.

12 Ekim gecesi yaşanılanları görmek için linke tıklayınız;

Furkan Gönüllüleri 12 EKİM Gecesi Neler Yaşadı!

Özgürlük İçin Yürüdüler

 Etkinlik sonunda Merkez parkta  toplanan kalabalık, öğle namazını hep beraber ikame edebilmek için Sabancı Merkez Camisine doğru yürüyüş gerçekleştirdiler. 

Bugün gerçekleştirilen ‘Hocaefendi ile ayni saatte kitap okuma etkinliğinde’ de özellikle bu konulara değinen Furkan gönüllüleri, #ÖzgürlükYürüyüşleri etiketini başlatarak Hocaefendi’yi her daim bekleyeceklerinin mesajını verdiler.

 

 

Etkinlik boyunca Furkan Gönüllüleri, Merkez parktan  ve bulundukları şehirlerden anlamlı paylaşımlarda bulundular.

#ÖzgürlükYürüyüşleri etiketinden geriye kalanlar;

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here