Furkan Gönüllüleri Hocaları İçin Yine Bekleyişte!

0

Hocaefendi’nin Evinin Önünde Kitap Okuma Etkinliği

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenlerinin zulme tepki göstermek ve adına düzenledikleri Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliği her hafta olduğu gibi bu hafta da Hocaefendi’nin evinin önünde devam etmektedir.

Furkan gönüllüleri, her pazar olduğu gibi bu pazar da Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin evinin önünde kitap ve dergi okuyarak Hocaefendi’ye getirilen haksız ve hukuksuz kısıtlamalara razı olmayacaklarını gösterdiler. Etkinlik sonrasında Yeni Cami’ye doğru yürüyerek öğle namazını birlikte ikame ettiler.

Tüm ömrünü mazlum ümmetin kurtuluşu için islami faaliyetler yaparak geçiren Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi, 234 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanıp tecrit işkencesine maruz bırakılmaya devam etmektedir.

Hocaefendi ile yapılan 28.09.2018 tarihli telefon görüşmesi sonrasında Semra Kuytul Hocahanım, sosyal medya üzerinden VİCDAN SAHİBİ OLAN herkesin yüreklerine dokunan ve Hocaefendi’nin maruz kaldığı haksız uygulamayı bir kez daha gözler önüne seren paylaşımlarda bulundu.

İşte yapmış olduğu duygusal paylaşımlar şu şekildedir;

Etkinlik boyunca Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri, yargısız infaza bir an evvel son verilmesi çağrısında bulunup, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğe kavuşması için yasal çerçevede faaliyetler düzenlemeye devam edeceklerini belirtip  Türkiye gündemine taşıdılar.

Etkinlikten geriye kalanlar;

 

 

 

Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin ‘Özgürlük Yürüyüşü’ Devam Ediyor

 Etkinlik sonunda evin önünde toplanan kalabalık, öğle namazını hep beraber ikame edebilmek için Sabancı Merkez Camisine doğru yürüyüş gerçekleştirdiler. Yürüyüş boyunca ‘Alparslan Kuytul‘a Özgürlük’ yazılı atkılarını boyunlarından hiç çıkarmayan kalabalık, halk tarafından ilgiyle karşılandı.

Ayrıca on günü aşkın süredir her gün sabah saatlerinde Semra Kuytul Hocahanım öncülüğünde, Hocaefendi’nin talebeleri özgürlük ve adalet yürüyüşü gerçekleştirmektedirler. Bu yürüyüşler vesilesiyle zulme tepkilerini ortaya koyan ve Hocaefendi’nin her daim yanında olduklarının mesajını veren sevenler, sessiz ama halkımız üzerinde etkisi büyük bir etkinlik gerçekleştirmektedirler.

Her geçen gün birbirinden değerli ve anlamı büyük etkinliklere imza atan Furkan gönüllüleri, bu etkinlikler vesilesiyle Muhterem hocamız özgürlüğe kavuşuncaya kadar durmayacaklarının da mesajını vermiş olmaktadırlar.

Yürüyüşten bazı görüntüler:

 

Ayrıca muhterem hocamızın kitap okumanın inceliklerinden bahsettiği yazısına ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz;

http://www.furkanhaber.net/alparslan-kuytul-hocaefendi-den-kitap-okumanin-incelikleri/23323/

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here