Alparslan Kuytul Hocaefendi İle Furkan Nesli Dergisi Okuma Etkinliği

0

Yaklaşık 7 aydır Bolu F Tipi Cezaevinde haksız bir şekilde tutuklu yargılanan ve insanlarla olan bütün ilişkileri kesilerek tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi için Furkan Gönüllüleri, aynı saatte Furkan Nesli Dergisi okuma etkinliği düzenlediler.

Daha önce de Furkan gönüllüleri, Hocaefendi ile aynı saatte kitap okuma etkinliğine katılarak zulme ve haksızlığa karşı tek yürek olmuş ve Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Cezaevinde yaşamış olduğu yalnızlığı bir nebze paylaşabilmek adına hep beraber kitap okumuşlardı. Kitap okumanın mekan ve zaman tanımadığını gösteren Furkan gönülleri, #AlparslanHocamlaKitap  etiketini Türkiye gündemine taşımışlardı.

Yapılan bu etkinliklere bugün bir yenisi daha eklendi. Zengin içeriği, ilmi ve güncel yazılarıyla başyazarlığını Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yapmış olduğu Furkan Nesli dergisi okuma etkinliğini, Semra Kuytul Hocahanım sosyal medya üzerinden şu şekilde duyurdu.

Çaylar ve kahveler eşliğinde okunan Furkan nesli dergisiyle, yeniden zulme ve adaletsizliklere tepki  çekmeye çalışan Furkan gönüllüleri, #ÖzgürlükİçinOkuyoruz etiketini başlattılar. Ümmetin yeniden dirilişini hedefleyen ve her ay okurlarıyla buluşan Furkan nesli dergisiyle birlikte yapılan çeşitli paylaşımlar sonucu bir kez daha anlamlı görüntüler ortaya çıktı. 

 İşte o görüntülerden bazıları;

Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında merak edilen son durum haberine ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz

https://alparslankuytul.com/konu/furkan-vakfina-operasyon/alparslan-kuytul-hakkinda-son-durum

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here