Haksız Tutukluluğun 44. Haftasında Kitap Okuma Etkinliğine Devam!

0

Furkan gönüllüleri, 4 buçuk aydır her Pazar günü ‘Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte kitap okuma etkinliği’ düzenleyerek ülkemiz çapında zulme ve haksızlıklara karşı farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Hocaefendi’nin evinin önünde, Adana Merkez Parkta ve Adana Atatürk Parkı gibi çeşitli yerlerde bir araya gelen yüzlerce Furkan gönüllüsü, başta Alparslan Kuytul Hocaefendi olmak üzere tüm mazlumlar adına meşru dairede faaliyetlerini sürdürüyor.

Furkan gönüllüleri, bu hafta, ‘ Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliğini’ Adana Atatürk Parkında gerçekleştirdiler.

Kitap okuma etkinliğinin ardından öğle namazını eda etmek için Sabancı camine gittiler.
Öğle namazının akabinde ise Çin hükümeti tarafından tüm dünyanın gözü önünde zulme uğrayan Doğu Türkistanlı Müslüman kardeşlerimiz için basın açıklaması gerçekleştirdiler.


Etkinlik boyunca #MazlumlarİçinHepBirlikte etiketini açıp, etiket üzerinden binlerce paylaşımlarda bulundular.
İşte o paylaşımlardan bazıları;

 

Haksız Tutukluluğun Son Bulması İçin Semra Kuytul Hocahanım İtiraz Dilekçesinde Bunundu!

Bilindiği üzere Alparslan Kuytul Hocaefendi, 8 Kasım 2018 günü Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan duruşmada “terör örgütüne yardım ve terör propagandası” suçlamalarından tahliye edilmiş, ancak 4. Ağır Ceza Mahkemesi tutukluluğunun devamına karar verilmişti
Bunun üzerine Semra Kuytul 4. Ağır ceza mahkemesine itiraz dilekçesi verdi.
Sosyal medya hesabından “Hukuksuzluğun diz boyu olduğu memlekette ‘Tutukluluğa İtiraz Dilekçemi’ sizlerle yani Kamuoyunun vicdanı ile paylaşıyorum” diyerek verdiği itiraz dilekçesinin metnini yayımladı.

Semra Kuytul Hocahanım’dan Eşi Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Tutukluğuna Karşılık Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesine Verdiği İtiraz Dilekçesi

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here