Mazlumların Umudu Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin Çay Etkinliği

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğüne kavuşması adına çeşitli etkinlikler gerçekleştiren sevenler, bir kez daha binlerce kişinin katılımıyla zulme karşı çay kahve içme etkinliği gerçekleştirdi.

9 aydır haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri bugün saat 10:30 da bir kez daha Alparslan kuytul hocaefendi ile aynı saatte çay- kahve içme etkinliği gerçekleştirdi.

Bu hafta gerçekleşen aynı saatte çay-kahve içme etkinliği sosyal medyada yine yoğun ilgi gördü.

İşte etkinlikten geriye kalanlar;

 

 

 

Hocaefendi’nin sevenleri ve talebeleri aynı anda çay kahve içme etkinliğine katılarak sosyal medyada ki paylaşımları ile zulme ve haksızlığa karşı tek yürek olduklarını bu hafta da ispatlamış oldular. 

Ayrıca dün  Alparslan Kuytul Hocaefendi için bir saatlik açık görüş günü olması sebebiyle Semra Kuytul Hocahanım 5 çocuğu ile Bolu’ya gitti. Böylece Hocaefendi 9 aydır ayrı bırakıldığı çocuklarını bir kez daha görme imkânı buldu. Semra kuytul Hocahanım, Hocaefendi’nin sağlık durumunun iyi olduğunu, moralinin yüksek olduğunu ve her şeye rağmen güçlü durduğunu söyledi.

Ayrıca Hocaefendi’yi göremeseler de desteklerini ve selamlarını iletmek için çeşitli şehirlerden gelen talebe ve sevenleri de cezaevinin önünde toplandı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi ziyarete giden eşi Semra Kuytul ve cezaevinin önüne giderek selam gönderen sevenlerinin sosyal medya paylaşımları şu şekilde;

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here