RAPOR ORTADA! O HALDE HUKUK NEREDE!

0

Terörle Hiçbir Bağlantısı Olmadığı İstihbarat Raporu İle İspatlanmış Bir Alim İçin, Yine Bir Kitap Okuma Etkinliği ! Yine Bir Bekleyiş !

Furkan gönüllüleri, her pazar olduğu gibi bu pazar da Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin evinin önünde kitap ve Furkan Nesli dergisi okuyarak Hocaefendi’ye getirilen haksız ve hukuksuz kısıtlamalara razı olmayacaklarını gösterdiler. Etkinlik sonrasında İstasyon camisine doğru yürüyerek öğle namazını birlikte ikame ettiler. Namaz kılmak için camiye yürüyen Furkan gönüllülerine, Semra Kuytul Hocahanım da eşlik etti.

Etkinlik boyunca Furkan Gönüllüleri, Muhterem Hocamızın evinden ve bulundukları şehirlerden anlamlı paylaşımlarda bulundular. İşte o etkinlikten geriye kalanlar;

Ayrıca Alpaslan Kuytul Hocaefendi’nin Avukatı Adem Tural,sosyal medya üzerinden “Furkan Vakfı’nın ve Hocaefendi’nin terör örgütleriyle bağlantısının olmadığına dair dosyada yer alan istihbarat raporunu YAYINLAMIŞTIR.

İstihbarat Raporu sonucundan da anlaşılacağı üzere 30 Ocaktan bu yana algı operasyonları oluşturarak vakfımızı ve hocamızı halkımızın gözünde itibarsızlaştırmaya çalışan ve bizi terör örgütleriyle ilişkilendirerek medyaya sürekli bu şekilde haber servis eden tüm tetikçi ve yandaş medyanın kumpasları çökmüştür.

30 Ocak itibariyle gün gün her yaptığımız faaliyet Emniyet güçleri tarafından incelenmesine rağmen hiçbir terör örgütüyle bir ilişkimizin olmadığı istihbarat raporuyla ortaya konmuş ve ilk günden itibaren yalan haberler yapan iftiracı tüm medya kuruluşlarına iyi bir cevap olmuştur. 

İstihbarat raporunda terörle hiçbir bağlantısının olmadığı açıkça beyan edilmesine rağmen Hocaefendi, cezaevinde teröristlere dahi uygulanmayan ve insan hakları dilinde  ‘işkence’ olarak adlandırılan ‘TECRİT’ cezasına maruz kalmaya devam etmektedir.  Üstelik son zamanlarda kendisine zoraki verilen bazı haklara da tekrardan kısıtlama getirilmiştir.

Etkinlik boyunca bu konulara da değinen sevenler, #FurkanVakfıİşteBelgesi tagını başlatarak etiketi Türkiye ve dünya gündemine taşıdılar. Dünya gündemine giren tag da özellikle vakıf hakkında paylaşılan istihbarat raporu çok dikkat çekti. Ayrıca çeşitli capslarla konunun trajikomikligine dikkat çekildi . 

Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin ‘Özgürlük Yürüyüşü’ Devam Ediyor

 Etkinlik sonunda evin önünde toplanan kalabalık, öğle namazını hep beraber ikame edebilmek için  İstasyon camisine doğru yürüyüş gerçekleştirdiler. Yürüyüş boyunca ‘Alparslan Kuytul‘a Özgürlük’ yazılı atkılarını boyunlarından hiç çıkarmayan kalabalık, halk tarafından ilgiyle karşılandı.

Ayrıca yaklaşık bir haftayı aşkın bir süredir her gün sabah saatlerinde Semra Kuytul Hocahanım öncülüğünde, Hocaefendi’nin talebeleri özgürlük ve adalet yürüyüşüne katılmaktadırlar. Bu yürüyüşler vesilesiyle zulme tepkilerini ortaya koyan ve Hocaefendi’nin her daim yanında olduklarının mesajını veren sevenler, sessiz ama halkımız üzerinde etkisi büyük bir etkinlik gerçekleştirmektedirler.

Her geçen gün birbirinden değerli ve anlamı büyük etkinliklere imza atan Furkan gönüllüleri, bu etkinlikler vesilesiyle Muhterem hocamız özgürlüğe kavuşuncaya kadar durmayacaklarının da mesajını vermiş olmaktadırlar.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here