Türkiye’nin Dört Bir Yanından Yayılan Özgürlük Çağrıları Türkiye ve Dünya Gündeminde

0

9.5 aydır büyük bir hukuksuzlukla Bolu F Tipi Cezaevinde tecritte tutulan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutuklu yargılandığı davanın ilk mahkemesi 8 Kasımda Adana’da gerçekleşecek. 8 Kasım’da adaletin tecelli etmesini bekleyen yüzbinlerce seveni ise yılmadan yorulmadan özgürlük çağrısında bulunmaya devam ediyor.

8 KASIM ÖNCESİ TÜRKİYE AYAKTA!

Özgürlük yürüyüşleri, özgürlük konvoyları, özgürlük turları, özgürlük yolculukları ve daha fazlası ile Türkiye’nin sıcak gündeminden hiç düşmeyen Furkan Gönüllüleri,  Türkiye’nin birçok şehrinde  yaptıkları canlı yayın aracılığıyla özgürlük mesajları vermeye devam ediyor…

Ankara, Konya, İstanbul, Elâzığ, Gaziantep, Danimarka’ da bir araya gelen sevenler, canlı yayında “Alparslan Hocama özgürlük, Alparslan Hocam yalnız değildir”sloganları atarak 8 Kasım’da mahkemeden beraat ve tahliye beklediklerini ifade ettiler.

ETİKET DÜNYA GÜNDEMİNDE

Bugün açılan Selam Olsun Hakkı Haykıranlara etiketi ise sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görerek uzun süre Türkiye TT listesinde 1. sırada, dünya gündeminde ise üst sıralarda yer aldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here