Zulmün 42. Haftası; ‘Alparslan Kuytul Hocaefendi İle Çay İçme Etkinliği’ Devam Ediyor!

0

 Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğe kavuşması adına çeşitli etkinlikler düzenleyen Furkan gönüllüleri, bir kez daha binlerce kişinin katılımıyla zulme karşı ‘çay kahve içme etkinliğinde’ buluştu.

Ayrıca 08.02.2018 tarihinden itibaren her hafta görüş sonrası haber bekleyen on binlerce kişiyi bilgilendiren Semra Kuytul Hocahanım, bu hafta da sosyal medya üzerinden Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Hocaefendi’nin sağlığının genel anlamda iyi olduğunu ifade eden Hocahanım, sosyal medya ağı twitter üzerinden şu paylaşımlar da bulundu.

Tüm ömrünü mazlum ümmetin kurtuluşuna adayan Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi, 293 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanıp tecrit işkencesine maruz bırakılmaya devam ediyor. Alparslan Kuytul Hocaefendin’nin talebe ve sevenleri ise zulme dikkat çekmek adına çeşitli faaliyetler düzenleyerek yapılan hukuksuzluklara seyirci kalmayacaklarını bir kez daha tüm dünyaya göstermiş oluyorlar…

Etkinlik esnasında Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri, yargısız infaza bir an evvel son verilmesi çağrısında bulundular ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğe kavuşması için yasal çerçevede faaliyetler düzenlemeye devam edeceklerinin mesajını verdiler.

Twitter üzerinden #ZulümBiteneKadar Etiketini açarak Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek olan binlerce sosyal medya kullanıcısı, özgürlük ve adalet çağrılarını bu etkinlik vesilesiyle bir kez daha yinelediler.

#ZulümBiteneKadar Etiketinden geriye kalanlar;

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here