Zulüm ve Haksızlıklar Devam Ediyor! HER ŞEY YOLUNDA(!)

0
Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğüne kavuşması adına çeşitli etkinlikler gerçekleştiren sevenler, bir kez daha binlerce kişinin katılımıyla zulme karşı çay kahve içme etkinliği gerçekleştirdi.
314 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri bugün saat 10:30 da bir kez daha Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay- kahve içme etkinliği gerçekleştirdi.
Furkan gönüllüleri, 4 buçuk aydır her çarşamba ve pazar günü Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay kahve içme ve kitap okuma etkinlikleri düzenlemektedirler.
Yapmış oldukları ‘çay içme etkinliği’ vesilesiyle zulme asla razı olmayacaklarını gösteren Furkan gönüllüleri, hiçbir şekilde ‘meşru’ olmayan bir yola başvurmayacaklarını da göstermiş oluyorlar.
Etkinlik esansında #HerşeyYolunda etiketini başlatan Furkan gönüllüleri, sosyal medya üzerinden anlamlı paylaşımlarda bulunarak son zamanlarda yapılan zulüm ve hukuksuzlukları ironik bir üslup kullanarak eleştirdiler.
Etiket uzun saatler Türkiye ve Dünya gündeminde 1. sırada yer aldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here