Alparslan Kuytul: “Benim İçin Asıl Müjde…”

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi, bu hafta yaptığı telefon konuşmasında 5 Aralık’ta görülecek mahkemeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Müjde olarak değerlendirdiği bazı hakikatlerin varlığından duyduğu mutluluğun, tahliye olmaktan bile daha çok sevindirdiğini belirtti.

Kendisi için asıl müjdenin; milyonların tevhidi anlaması ve tevhidi yayanların çoğalması olduğunu dile getiren Alparslan Kuytul Hocaefendi, Tevhid davasının kalbindeki bütün arzulardan büyük olduğunu da ortaya koydu.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin bu haftaki telefon konuşmasındaki o kısım şu şekilde:

BENİM İÇİN ASIL MÜJDE…

Benim için asıl müjde; 22 aydır devam eden zindan zulmünün bitmesi ve tahliye olduğum haberi değil, asıl müjde tevhidin milyonlar tarafından anlaşılmaya başlandığının ve Allah’ın dünyasında Allah’ın dediği olmalıdır diyenlerin çoğaldığının haberidir.

Benim için asıl müjde; takva sahibi ibadete düşkün, kalbi aşk-ı ilahiyle dolu, Allah’tan başkasından korkmayan dava kardeşlerimizin çoğaldığı, ilim talebelerinin çoğaldığı, alim ve aydınlarımızın, şairlerimizin, yazarlarımızın yetiştiği haberidir.

Benim için asıl müjde; talebelerimin her zaman ve her yerde İslam’a davet eder hale geldiklerinin haberidir. İslam’a davet vazifesi yılda bir defa olan zekât ve oruç ibadetine ya da ömürde bir defa olan hac ibadetine benzemez. Davet vazifesi her gün olan namaz ibadetine benzer. Ölünceye kadar her gün ve nerede olursanız olun, yerine getirmeniz gereken bir vazifedir.

Bazılarının bunu ihmal ettiğini duyuyorum bu beni üzüyor. Sanki bu vazife birkaç günlük vazifeymiş gibi düşünenler var herhalde bu ölene kadar yapmamız gereken bir vazifedir bu unutulmamalıdır.

Ses kaydının tamamını dinlemek için:

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here