Alparslan Kuytul Hocaefendinin Ailesi ile Yaptığı Telefon Görüşmelerine Süresiz Kısıtlama!

0

Bolu Cezaevinde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında bir skandala daha imza atıldı.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin her hafta Bolu cezaevinden ailesi ile yapmış olduğu telefon görüşmesine süresiz kısıtlama kararı getirildi.

Her Cuma olduğu gibi bu hafta da Alparslan Kuytul Hocaefendiden telefon bekleyen Semra Kuytul Hocahanım, telefon gelmemesi üzerine avukat aracılığıyla bunun sebebini öğrenmeye çalıştı. Ve buna sebep olan skandal kararı sosyal medya hesabından paylaştı.


Her hafta Alparslan Kuytul Hocaefendiyle yaptığı telefon görüşmesini kayıt altına alarak sevenleriyle paylaşan Semra Kuytul Hocahanım, bu hafta telefon görüşmesini gerçekleştiremedi ve bazı gerekçelerle telefon hakkına kısıtlama getirildiğini öğrendi.


Bu, Hocaefendi hakkında alınan ilk haksız karar değil.

Daha önceleri de birçok hakkı kısıtlanan ve bazı hakları aylar sonra verilen Hocaefendi hakkında bu kez de telefon kısıtlaması getirildi. Dışarıya talimat verdiği gerekçesiyle böyle bir kısıtlamanın getirildiğini bildiren Semra Kuytul Hocahanım bu hususta önemli açıklamalarda bulundu.
Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda bu kısıtlamanın sebebi olarak gösterilen gerekçelerin, gerçekte kimler tarafından yapıldığını ortaya koyacak önemli hususlara değindi.


Yaptığı her konuşmada olduğu gibi telefon konuşmalarında da İslami bakış açısına uygun olarak kendi şahsi görüşünü dile getiren Hocaefendinin hakkı ve hakikati konuşmasına hiç bir ortamda müsaade edilmek istenmiyor. Ve bu sebeple haksız bir şekilde tüm hakları kısıtlanıyor.
Yapılan bu haksız kısıtlamaları ve en başta bu haksız tutukluk kararını şiddetle kınıyor, her türlü haksızlığı yapanları Allah’a havale ediyoruz.

İşte süresiz kısıtlama kararına sebep gösterilen o ses kaydı;

Hocaefendinin ailesi ile yapmış olduğu telefon görüşmelerin dinlemek için tıklayınız;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here