Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Maruz Kaldığı Hukuksuzlukları Örtbas Etmeye Çalışanları, Şiddetle Kınıyoruz!

0

28 Şubat post modern darbe döneminde, darbecileri korkusuzca eleştiren ve İslami faaliyetlerine bir an olsun ara vermeden dersler yapmaya devam eden Alparslan Kuytul Hocaefendi, her dönemde darbelere karşı olduğunu belirttiği gibi, 28 Şubat sürecinde de darbecileri en sert dille eleştirmiş ve darbelerin İslamda yeri olmadığını dile getirmiştir.


Birçokların faaliyetlerine ara verdiği, derneklerin ve vakıfların kepenklerini kendi elleriyle indirdikleri dönemlerde, Alparslan Kuytul Hocaefendi, her dönemde olduğu gibi 28 Şubat post modern darbe sürecinde de hakikatleri korkusuzca dile getirmekten çekinmemiş, dönemin otoritesine yaranmak için söylemlerini değiştirmemiştir.

Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendi, o dönemde yaşanan başörtü tahammülsüzlüğünü, 28 Şubat mağdurlarından biri olan ve başörtüyle meclise giren Merve Kavakçı’nın, dönemin başbakanı tarafından meclisten çıkartılmasını, sert bir dille eleştirmiş, dönemin başbakanına cesurca cevap vermiştir. Alparslan Kuytul Hocaefendi, o günden bugüne çizgisini değiştirmeden tavizsiz bir duruşla mücadele vermeye devam etmektedir.


Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 24 Ocak günü tahliye edilmesinin üzerinden henüz 24 saat geçmeden bir kez daha tutuklanarak Bolu cezaevine nakledilmesi, ülkemizdeki adalet anlayışının günden güne zayıfladığını gösterirken, öte yandan bazı trol hesaplardan Alpaslan Kuytul Hocaefendi’nin yıllar önce yapmış olduğu dersler kırpılarak videoların yanlış anlamaya mahal verecek içerikte hazırlanması, büyük bir algı operasyonun ispatı olmuştur. Gerçeklikten uzak ve ahlaki ilkelere uymayan kesilmiş, kırpılmış videolarla, Alpaslan Kuytul Hocaefendi’nin maruz kaldığı hukuksuzluk, ört bas edilmeye çalışılmaktadır.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin son 1 yıldır maruz kaldığı hukuksuzluklar, vicdan sahibi herkesin dikkatini çekmekte ve tepkiler çığ gibi büyümeye başlamaktadır. Giderek artan hukuksuzlukların ortaya çıkmasından çekinen bazı kimseler, kırpılmış videolarla gündemde olmayan meseleleri sosyal medya üzerinden servis ederek, olayları farklı yönlere çekmeye ve ülkemizdeki hukuksuzlukların ortaya çıkmasına engel olmaya çalışmaktadır.


Kırpılmış ve kesilmiş videolarda sosyal medya üzerinden Alpaslan Kuytul Hocaefendi’ye itibar suikastı yapanları ve yıllar önce 28 Şubat darbesi hakkında yapmış olduğu konuşmayı çarpıtarak o dönemde mücadele veren Müslümanlara terörist demiş algısı oluşturanları, şiddetle kınıyor ve bu yapılanları, hukuksuzlukları ört bas etme çabası olarak değerlendiriyoruz.

Hakikatleri öğrenmek için videonun aslının ve tamamının izlenmesini şiddetle tavsiye ediyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here