Alparslan Kuytul Hocaefendinin Sevenleri Sabah Namazı Sonrası Türkiye Genelinde Çorba Dağıttı!

0

Alparslan Kuytul Hocaefendinin sevenleri, bu sabah Türkiye’nin çeşitli illerinde (Kilis, Adana, Ankara, Konya) Alparslan Kuytul Hocaefendiye ‘Özgürlük’ için bir kez daha çorba dağıtarak dua istedi.

3 gün süren mahkeme sonrası 24 Ocak ‘ta tahliye edilen ancak saatler içinde tekrar tutuklanarak cezaevine gönderilen Alparslan Kuytul Hocaefendinin sevenleri Türkiye genelinde çeşitli il ve ilçelerde bulunan camilerde halkla bir araya gelerek, sabah namazı sonrası sıcak çorba ikramında bulunmaya devam ediyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin talebe ve sevenleri; kardeşlik, birlik ve dayanışmaya katkıda bulunmak, yapılan zulme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bugün Türkiye’nin çeşitli camilerinde bir araya gelerek sabah namazında buluştu.

Sabah namazı eda etmelerinin ardından tesbihat, zikir, sohbet ve dua ile etkinliklerine devam ettiler. Manevi atmosfer içerinde gerçekleşen ibadetlerinin sonunda halka çorba dağıttılar.

Vatandaşlarla aralarındaki kardeşlik ve muhabbetin arttığını ifade eden sevenler, “halkımız Alparslan Hocamızın susturulmaya çalışıldığı için bu zulümlere maruz kaldığının farkında” dedi.

ADANA

KİLİS

KONYA

ANKARA

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here