Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Sevenleri Yorulmadan Devam Ediyor!

0

22 Ocak Mahkemesine 9 gün kala Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri ve talebeleri çeşitli etkinliklerde bir araya gelerek zulme karşı farkındalık oluşturmaya devam ediyorlar.
Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenlerinin zulme tepki göstermek adına düzenledikleri Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliği bu hafta Adana Atatürk parkında gerçekleşti. Atatürk Parkı başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde yüzlerce kişi, kitap okuma etkinliğine katıldı.
Furkan gönüllülerinin Hocaefendi ile her Çarşamba aynı saatte çay içme ve her Pazar kitap okuma etkinlikleri, ülke çapında oldukça dikkat çekici olup açılan etiketler her hafta binlerce katılımcıyla Türkiye gündemine taşınıyor.

ADANA

NİGDE

ANTAKYA

KIRIKHAN

DÖRTYOL


30 Ocak operasyonu itibariyle tutuklanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri 11 aydır süregelen adalet ve özgürlük bekleyişlerini bugün de Atatürk Parkında gerçekleştirdiler.


Yüzlerce Furkan gönüllüsü, kitap okuma etkinliğinin ardında Adana Ulus düğün salonunda, Grup Furkan’ı dinlemek için yeniden bir araya geldiler. Yeni çıkan albümlerini seslendiren grup Furkan’ ı dinlemek için binlerce kişi düğün salonuna akın etti.
Grup Furkan, özellikle 30 Ocak operasyonu sonrası yaşanılan zorlu sürece ve 11 aydır Bolu f tipi cezaevinde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye ithaf ettikleri bir birinden güzel parçaları, ilk kez seslendirdiler.

Halkın yoğun ilgi ve talebiyle karşılaşan grup Furkan, özgürlük ve adalet sloganlarıyla 22 ocak mahkemesine dikkat çektiler.
Etkinlik boyunca #ZulümBiteneKadar etiketini açıp, etiket üzerinden binlerce paylaşımlarda bulundular.
İşte o paylaşımlardan bazıları;
















CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here